Apa sudah jadi

Sebulan dua ni blog aku asyik kena hacked dan spammed. Entah2 apa si malaun tu dah update...

Setiap hari kena deleted post merapu diorg... Tetiba je masa tengok security, rupanya ada satu lagi device yang tidka dikenali active menggunakan aku punya akaun google.. Malaun betul.

Siapalah punya kerja ni.....

Haraplah lepas dah deleted tu takdelah kena spammed lagi...

2-3 minggu ni aku sangat sibuk dan kelam kabut...

Sepanjang cuti CNY Ariq demam. Minggu berikutnya Qila pulak admitted hospital sebab denggi... Allahu mmg kelam kabut sangat hidup....

Alhamdulillah sekarang semua anak2 dah sihat walafiat. Dah kembali bersekolah dan active macam biasa.. Syukurlah tak melarat sangat demam si Qila...

Harapan Mummy anak2 Mummy akan sihat2 sejahtera sampailah mereka besar nanti... Janganlah sakit2 lagi macam ni luluh hati Mummy.....

Oklah yols... Later sambung eh... 

Daaaaaaa

Ulasan