Amily turns FIVE!

13 Mei 2018, genaplah si manja mucuk buah geduak ni berusia lima tahun...

Kejap je sama berlalu... Tahun ni pilih sendiri nak cake apa... Cari punya cari di google, dia sendiri nak cake 2 tiger macam ni.. Heheh.. Mmg dia suka sangat kat lion & tiger...
Comey sangat cake ni........ Ternganga kawan sekelas dia tengok cake ni.. Hahahahaha...
 
 Girls dalam kelas Amily tak ramai rupanya.... Ni aje pun..

Satu kelas ada dalam 16 orang aje... 

Berebut2 dia tiup lilin, takut nau kawan2 dia tiup dulu dari dia... Hahahahaha... 




Selamat Ulangtahun yang kelima sayang... Moga jadi anak solehah baik budi pekerti...
Mummy, Daddy, Kakak & Abang sayang sangat dekat Amily....

Muachs!

Ulasan