Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2017

Amily first concert!

Imej
Tahun 2014 dulu, masa umur dia setahun, dia pernah lari naik ke atas pentas masa abang tengah perform...
Masa tu kecik lagi so teachers bagi can lah....
Then tahun 2015, masa umur 2 tahun, percubaan dia lari ke atas pentas untuk join abang menari telah ditahan... Punyelah dia mengambuk kat bawah stage nun... Nasib baik daddy ada untuk pujuk dia...
Empat tahun Teacher Marina tunggu dia besar, untuk di bersekolah di Qdees... Masuk je mendaftar, terus Teacher Marina chop dia untuk join class dia. Yelah, 4 tahun ada 2 class tak silap...
Tahun 2017, akhirnya.... Amily berjaya mengadakan konsert sendiri... Heheheheheh....... Beberapa minggu sebelum, asyikkkk tunjuk dance steps kat rumah pada Mummy dan bibik... Excited sangat tu....
Mummy lagilah tak sabar nak tengok Amily dance... Tengok steps, macam2 gaya dibuat... 
Tahun ni konsert buat di Kolej Yayasan Melaka. Tempat Busu Boy study dulu.... Pepagi dah bangun... Mummy make up sikit2 je sebab adik ni lasak, tatau duduk diam takut dia perg…

School Trip

Imej
Deepavali lepas, Mummy dan nenek join Aqila punya school trip.... Saje gatal... Ihiks.. Susah sebenarnya nak lepaskan dia pergi seorang sebabnya ramai parents ikut temankan si anak. So takkan aku nak biarkan Qila pergi seorang kan... Sebab tengok itinerary nampak sangat ni trip for the teachers nak shopping... Heuheuheuheu.. 

So tghari camtu flight dari KLIA ke Jakarta.. Eh lupa nak cerita... School trip ni ke Jakarta-Bandung... Nguahahahah... So kami naik Garuda Airlines... Service tip top makan sedap... 
Tengok anak Mummy makan tak toleh kiri kanan.... Ohye, Amily dengan abang tinggal dengan nenek Yam dan bibik tersayang... Heuheu
Actually jadual sangat padat. Sampai je Jakarta, terus ke Sekolah Muhammadiyah V di area mana eh aku tak ingat. Tapi seingat aku kawasan tu kawasan elit. Tempat rumah orang kaya2... Kalau korang biasa ke Jakarta, mesti tahu tempat aku cakap ni... Aku pernah pergi gak dulu dengan Wynn... Tahun 2012 dulu jumpa kawan dia... 
Pertengahan tahun haritu sekolah …