Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2017

Sempena Ulangtahunnya yang ke empat...

Imej
13 Mei 2017, Amily Rania Iman genap 4 tahun usianya... 
Dia dah makin bijak dan tahu apa yang dia mahukan... So tahun ni, dia minta cake Gecko PJ Mask.. Ihiks.... Layankan aje... Janji dia happy...
So ini kali pertama celebrate di school... Dengan kawan2....
Masa Mummy sampai je school, ya rabbi, manisnyaaaaaaaaa senyuman Amily... Dia control je nak menjerit.... Kalau kat rumah tu harus dah menjerit excited. Tapi kat school bukan main control. Baikkkk aje.. Senyum pun senyum kambeng je... 
Cake dan goodies bags Senyum simpul je... Tangan letak belakang.... Baju fresh dari Saigon... Ihiks...
 With the girls... And boys.....

 Selamat Ulangtahun kelahiran sayang.... Semoga membesar jadi anak solehah, baik budi pekerti... Terus bahagia dan dirahmati Allah s.w.t

Potong cake dak bagi kawan2 makan....

Bertambah-tambah anak Mummy makan....... 
Mummy sayang Amily sangat....... Amily penghibur hati Mummy... Kakak tu kawan berbual & bergaduh, Abang kawan bermanja... Kalian pelengkap hidup M…