Isnin, Disember 19, 2016

The Dusun, Jelebu Negeri Sembilan...

Actually kami anak beranak ke KL dulu, sebelum datang kesini...

Kami pergi beberapa hari sebelum cuti sekolah tuhari... So sempatlah booking dengan harga yang munasabah. Kalau dah start cuti sekolah harganya naik mahal le noks...
Aku pilih untuk duduk Perling Bukit. Nak kesini memanglah scary. Jalan kecik, ada pulak pokok tumbang... Dahle gaung sana sini.... Tawakal jelah... Jalan kesini sangat sunyi yols.... Doa jelah bebanyak....

Tapi dah sampai mmg breathtaking scenery lah... Tenang je rasa... Hilang semua gundah gulana....

 
Ada dua pool kat sini... Atas dan bawah... Ni pool yangd ekat denagn cafe utk bfast...

Ada playground.

Ni tangga nak menuju ke rumah kami... Itu pool kedua sebelah dengan rumah kami.. Tu bumbung tu....

Bilik air...

Shower

Balcony kami dan dapur belah kanan ni..... Dapur kat luar bilik...

Semua lengkap..... Kau cuma bawak bahan basah untuk masak je.... Fridge pun ada.. Periuk nasi kuali semua ada... BBQ pit pun lengkap...


Parking bawah nun..... Boleh park 2 kereta ke khas utk rumah perling...


Sampai je terus berendam....

Balconi.....

Katil untuk Qila dan bibik..

Katil utk Mummy, Ariq dan Amily...



Kat FB dan banyak letak gambar... Saje je nak masuk dalam blog jugak......

Asalkan anak2 happy.... Aku tumpang happy gak....
Lepas berendam syiok makan maggi... ohye bfast semua included... So jangan risau.. Malam jelah kau masak sendiri....



Sebelum balik ayuh posing.....

Ohye nak kesini kena book dulu kat website... Tak boleh main terjah tiada siapa akan layan....

Staffs sangat friendly... Sesuai dengan harga lah kan???

Okbai

Tiada ulasan: