Isnin, Disember 19, 2016

Ariq Isyraf turns 7

Tahun ni tema 'Paris Saint Germain'

Eh.... Mentang2 Mummy baru balik dari Paris-London, tema harus nak up up....

Takde maknanya uols.... Kebetulan Ariq celebrate dengan kawan2 football club dia, so tema haruslah bola sepak kan.... Takkan tema barbie dolls pulak.... :P

So, inilah cake dia tahun ni...

Handsome Mummy dah ready nak gi training bola.... Hari ni memang 19 November, birthday dia...

Jersey bola Mummy beli dari club PSG Paris.... Bukan calang2 ni... Ihiks

Kami ke sekolah masa dia dah nak habis training... Set up semua kat canteen je.... Jadilah...

Ada KFC....

Dan goodies bags....

Okay, tepi sikit tepi sikit... Player nak potong cake.... 


Selamat Ulangtahun ke tujuh sayang...... Semoga makin cemerlang dalam arena bola sepak dan juga akademik.... Mummy Daddy sayang sangat dekat Ariq...

Adik........ 

Lepas je celebrate, balik rumah mandikan Ariq terus shoot ke KL......

Duyung muslimah nak berendam.. Ihiks...

Tiada ulasan: