Rabu, Oktober 12, 2016

London-Amsterdam

Lama kan tak bukak blog ni... Bukannya apa, tak tahu nak cerita apa dulu.. Banyak benda yang terjadi.. Banyak sebenarnya nak update tapi masa tak mengizinkan...

Ok, kebetulan hari ni banyak masa sebab tengah tunggu boarding time di Airport ni... Flight Air France ke Amsterdam dalam pukul 5. Lepas tu straight Kuala Lumpur. 12 hari kat negara orang ni bikin rasa rindu sangat dengan anak2 kat Melaka nun...

Aku kemana?

Jap eh..

Nanti sambung...

Tiada ulasan: