Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2015

Weekend kami, dulu lah...

Imej
Pergh.... Lamanya peram cerita ni dalam draft.... Oh yeah...
Ni sebelum bibik balik lagi. Bulan lepas lepas.. Ogos kot.... Bawak anak2 main kat Dataran 1 Malaysia.
Memang seronok datang sini terutama kalau ada fun fair dsbnya... 
Kau sediakan duit aje nyah oi....  RM5 per 15 minutes. Kot sumpah aku dah tak ingat... 
Amily sangat happy naik ni... Pandai dia mengayuh. 3 anak dah RM15. Weekend RM7 tak silap aku... 

Tepi laut, mmg bestlah kan.... Sayup je angin sepoi sepoi bahasa.


Ko tengok, lama sikit je dia mula bosan le tu.... Ni kali kedua naik... Kali pertama masa malam. Bestlah sebab sejuk sikit.
Pas mengayuh mahu tak dahaga... Gulp gulp tonggang air...

Abang Kakak kena long chan... Heuheuheu... Tak legend lah korang kalau tak kenal longchan taw... 
Lepas tu kita gi hujung belah sana main air pulops... Dulu best main air kat sini

Sekarang dah tak best sebab bilik air dah sempit. Tempat mandi dah takde... Semua tandas je..... Memang sesak dan bengonglah diorg kecikkan tandas padehal…

Lamanya

Imej
Dua bulan aku tak update blog....


Lamanya.......
Nanti eh... Banyak yang terjadi, banyak nak cerita....
Nak pakai lipstick dulu.....
Okbai