Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2015

Pangkor episod akhir..... Heuheuheu

Imej
Hey..... Kata gi Pangkor berbengkel kan... Guna duit rakyat dan duit tabung kenalah amanah uols....
Ni bukti kami berbengkel hokay.... :P
Takdelah kata weols ni berjalan je bengkelnya nan hado.....
No no no....
Kami berbengkel dengan penuh tawaduk taw..... Tengok tu muka aku dengki tengok Cik A main fesbuk!! Hahahahaha... Duduk depan sekali sebab Prof Jai punye sesi... Bodek maaaar....
Ni je staf jabatan aku yang join. Ramai jugak tak pergi atas alasan tersendiri..... Yang penting aku ni pergi.... Hado?
Prof Jai tengah tunggu turn dia nak basuh paler hotak kitorg ni.... Heuheuheuheu
Semangat sungguh padehal tengok camera....... Canthek kan seluar mak uols??? Boahahahaha.. Baju purple ni sponsor taw... Coem sangat budak praktikal yang design wording tu....
Dah bukak kuda2 dah ni.....
Nilah kami... Yang memajukan penyelidikan Universiti... Tetiba..... Kagum tak?? Hahahaha... Team ni kalau takde, lumpuh Universiti wooooo...
Freestyle........ Yeeehaaaaa... Ni kan weols panggil abang sado…

Pulau Pangkor Day 2

Imej
Seawal 6.30 pagi dah bangun..... Laju2 pergi breakfast, sesiap pakai baju swimming semua sebab pagi ada boat tour....
Excited sebab first time boat tour berlima ni.... Dulu berempat aje...
Haruslah budak ni paling excited..... Melaram dengan topi kakak... Sunglasses tu sejak pagi semalamnya pakai dalam bas okay.... Suka betul dia..
Lepas breakfast tunggu kat lobby. Tak semua yang pergi... Tapi ramai jugak yg pergi termasuk TNCPI weols... Huhhuhu.. Kami charter 2 boats... 
Ni PA bos Pengarah mak merangkap kronies mak kat office nun... Huhuhu...
Siang2 lagi aku dah bagi Qila sunblock ni suruh dia pakai... Sampaile boat sampai tidakle dipakainya... Stress aku... Sudahnye diorg adik beradik muka kering kontang sunburned. Hitam merah2... Huhuhu...
Lama tak ambik gambar dengan laki mak ni...... Hehehehe. Bagi canlah wey...
Cantik kan hat mak ni? Beli kat Melaka uols.... Jangan makan hati. Persiapan ke Pangkor memang all out.... Imej kena jaga wey depan TNCPI... Boahahahaa..
Kau rasa ada di…