Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2015

Cuti CNY 2015

Imej
Haaaaa... Tetiba gambar kambeng ko hado...
Actually K Farm ni seminit dua je drive dari rumah kampung kami.. Saje je nak bagi anak2 buat aktiviti sikit kat kampung ni takdelah diorg bosan kan...
Tapi tiket agak cekik darah! RM20 adult dan RM15 utk kids padehal tempatnya kecikkkkk sangat!
Cantik kan kuda ni? Qila sangat happy masuk ke Farm Stay ni... Ariq takut dengan kuda besar ni. Amily cam biasa akan follow abang. Abang takut, dia pun akan takut.. Hahahaha.. See... Ariq tak berani nak ambil gambar pun... ;p Tapi naik kereta kuda ni dia berani walaupun kena paksa pada mulanya.. Heuheuheu.. RM20 3 kali pusing. Mahal koooo.. Sebab laju kemain kuda ni lari. Kejap je dah sampai...  Pas naik kereta kuda, Qila nak naik kuda ni pulak.. RM10 tak ingat berapa pusingan... Haaaa kau kira sendiri dah berapa habis $$$! Lepas naik kereta kuda weols jalan2 kat kandang binatang kecik2 macam landak, rabbits, guinea pigs, ayam hutan, cats, snakes, memerang, labi2, kura2 dan entah apa lagi binatang aku lupa...…

Yeayyy

Imej
Akhirnyaaaaaaa....
Setelah sebulan dua mengidam...
Sangat in love dengan ini Iphone 6 plus.
Alhamdulillah. Terima kasih Bi sebab belikan sempena Valentines dan birthday... Walaupun birthday mak adalah bulan May!!
Syukur alhamdulillah.
Okbai!

Daddy dah balik!!!!

Imej
Yeay yeay (goyang vontot)
Actually dah seminggu dah Daddy balik. Sibuk sangat eh nak announce kat blog ni.. Heuheuheu.. Kat FB dan Insta harus semua dah tahu... Hehehe...
So Daddy balik ni, sebagai pemanas badan, weols jenjalan ke Puteri Harbour, Nusajaya aje dulu.....
Meh layan gambar.... Kami bangun dah mmg lewat... Bersiap bagai, nak dekat pukul 10 pagi baru hegeh2 nak masuk hiway.... Haisshh... 
So Amily behaved lah sbb mmg waktu nap dia... Sebab mmg berbulan kot dia tak duduk kat carseat ni.. Nasib baik dia tak meragam... Hohohoh... Dia pun leka tgk DVD, so oklah...
Cengkung sangat muka Qila sehari dua ni.... Dia batuk2 dah 2 minggu tapi tak teruk sangat.. Cuma kurang selera makan je...
Ko tengok... Asal bergambar dengan Mummy semua muka basiiii jek....
Bila dengan Daddy, kemain senyum lebar. nampak sangat Mummy sangat pandai ambil gambar anak2... :P

Gambar dah tunggang langgang... Kami masuk Little Big Club dulu. Pada sesiapa yang tak pernah pergi, Sanrio Hello Kitty Town &…