Selasa, November 24, 2015

Weekend kami, dulu lah...

Pergh.... Lamanya peram cerita ni dalam draft.... Oh yeah...

Ni sebelum bibik balik lagi. Bulan lepas lepas.. Ogos kot.... Bawak anak2 main kat Dataran 1 Malaysia.

Memang seronok datang sini terutama kalau ada fun fair dsbnya... 

Kau sediakan duit aje nyah oi.... 
RM5 per 15 minutes. Kot sumpah aku dah tak ingat... 

Amily sangat happy naik ni... Pandai dia mengayuh. 3 anak dah RM15. Weekend RM7 tak silap aku... 


Tepi laut, mmg bestlah kan.... Sayup je angin sepoi sepoi bahasa.



Ko tengok, lama sikit je dia mula bosan le tu.... Ni kali kedua naik... Kali pertama masa malam. Bestlah sebab sejuk sikit.

Pas mengayuh mahu tak dahaga... Gulp gulp tonggang air...


Abang Kakak kena long chan... Heuheuheu... Tak legend lah korang kalau tak kenal longchan taw... 

Lepas tu kita gi hujung belah sana main air pulops... Dulu best main air kat sini


Sekarang dah tak best sebab bilik air dah sempit. Tempat mandi dah takde... Semua tandas je..... Memang sesak dan bengonglah diorg kecikkan tandas padehal makin ramai orang datang sini kot. Tandas jadi kecik sebab diorg reno buat tambah bilik store letak barang ke apa ntah... Sengal.... Sesaks angt kot masa nak mandikan anak2 salin baju. Amily menangis mengamuk sebab tak tahan sesak.

Sudahnye dia salin baju kat luar je.... Tak bilas badan pon.

Ohye, sebelum tu kakak dan abang main ni..... First time diorg naik ni so agak slor le bawak benda ni. 8 round 10 hinggit kot. Lupa jugak uols.....


Okbai....

Punyelah malas aku nak menaip pepetang ni..... Lenguh!

Tiada ulasan: