Khamis, Ogos 27, 2015

BBQ Raya...

Opocot mak kau..... Dah nak masuk raya haji baru kau nak cerita pasal ni???

Heuheuheu... Relaxlah uols.... Takde expiry date apa untuk  semua orang mengupdate blog...

Okay, ni masa kami buat makan2 kat rumah adik aku.... Potluck gitu so aku saje buat BBQ sebab masa kat kampung tuhari, tak cukup... Adik aku tak sempat nak makan lamb habis licin... Tu sebab weols buat BBQ lagi....

Semua dah siap pakai apron sorang satu... Si kecik tu pun nak jugaaaaak. Excited nak bakat sosej.

Ko tengok Amily.... Puas Mummy suruh dia posing bertiga dengan kakak dan abang tapi dia tanak... Kemain eksyen tatau kenapa.....

Lepas je Mummy ambil gambar atas tu tetiba dia taik tangan abang dia, ajak bergambar....

Kau rasa, tak ke sentap hati kakak dia?
Kemain manja posing dengan abang.....

Ngueehehheeh.. Amily oh Amily
Geram Mummy tengok dia. Dengan Daddy pun sama, kalau manja kemain manja sangat.... Kalau time dia takde mood, panggillah mcm mana pun memang dia tanak langsung dengan Daddy...

Ikut mood dia aje... 
Meh selfie dengan laki sekali...... 

Kasi canlah kan...
Menu haritu selain BBQ, ada mee kari dan mee sup
Dan lamb..... Yaribbaaaaaa....

Balik dah lewat menguap anak2 aku tahan ngantuk sebab esoknya sekolah... Hehehehe....

2 ulasan:

norhidana miswan berkata...

comeinyer tgk 3 badik tuh ngn apron bagai... tp btl2 nolong ke tuh beria2 apron bagai....
kecur nengok kambin akak tuh... perkkkh

Marsha~ berkata...

tolong jugakle/.... bakau sosej untuk perut memasing... :)