Jumaat, Julai 24, 2015

Raya raya raya!!!!!

Dah raya ke lapan kot.... Baru hegeh2 nak update kisah raya kat blog ni... Ihiks....

Takpe noks... Janji hado.....

Yang penting, alhamdulillah managed menyediakan baju2 bertema biru untuk seisi keluarga ikut kehendak Daddy.... 

Suka naaaaaaaaau dia dengan color biru khennn...
Tadaaaaa... Anak-anak di pagi raya.... OOTD pui gitu.... Baju Qila dan Amily kubeli di seksyen 7 Shah Alam. Baju melayu Ariq dari Jusco sahaja. Mudah! Takyah nak pening2, Asal jumpa je sambar....
Baju Daddy ni  beli kat Nafas Mall Muor. Murah je... TV3 pun ada cerita pasal mall tu kat Buletin Utama. Heuheueheu.....

Baju mak??? Up sikitlah....

Dari Zawara jeghs... Heuheuheu... Seronok gila scroll FB sepanjang raya dok teka brand dress orang lain. Melambak gilo semua dok pakai dress tahun ni.... Teka brand dan teka harga.. Hahahaha.. Dah ramai sangat pakai brand sama.. :)
Sesi bermaafan.... Sedih sangat tiada gambar aku laki bini & anak2 bermaafan.... Nyampah!!!
Bapak mertua tengah beri kata2 nasihat... Heuheuheuheuheu...
Mak mertua tengah menggomol bermaafan dengan cucu laki nya nan saorang.... Huhuhu...
Ohye, tudung Qila ni sangat cute. Beli kat Bangi Sentral....

Gambar raya kami....... Ni lah keluarga kecil mertuaku... Sejak Bi ada, dah 4 tahun berturut2 weols raya sini dulu sebab dekat dengan rumah weols. Then baru balik kampung Muar so dapat lepak lama sikit.... Ngegegege
Lepas melawat kubur arwah abah dan arwah akak, dan raya rumah mak sedara Bi, kami balik ke Muar. Kejap je dalam 45 minit dah sampai lalu AMJ. Anak2 aku sikitlah lorat segala mak nenek mainan bear semua nak bawak balik kampung...

Penuh kereta... Huhuhuhuhu....

Sampai je kampung terus sambung beraya dengan adik beradik dan sepupu sepapat aku kat Muar ni.... Malam baru settle.....
Ni ha si manja bucuk Mummy Daddy benjol kepala dan pipi sebab jatuh kejarkan spiderman... Huehuehuehue...

Busu Boy tengah pujuklah kononnya ni....

Ok settle hari pertama.

Ngeeeeeeeeee.....

1 ulasan:

wan muliani berkata...

Cantik birunya.... Cuma kenapa baju akak je kurang birunya? Hehe