Jumaat, Jun 12, 2015

Kronies Reunion

Seawal 10 pagi dah gerak dari Melaka... Bersemangat waja nak ke wedding Sham kat Shah Alam nun takut jammed.... Awal gila noks dah sampai.... Janji dengan kronies dalam pukul 1pm tapi jam 12 tghari weols sekeluarga dah terpacak kat sana... 
Wynn kronies yang kedua hadir cepat.... Ihiks...

Lauk pauk semua sedap nak2 pajeri nenas!!! Wallaaaaaaa...

Kami duduk meja paling tepi senang nak tambah lauk... Agegegege.,..

Owne, Mariani dan Shakirin datang tepat masa Sham bersanding... Kecoh betul.

Ya Allah sayunya masa Sham berarak masuk.... Lagu sangat touching!! Weols bergenang ayer mata noks.... Macam rasa sayu kahwinkan anak sahajor... :P

Sempat buat lambaian ratu... Kau hado?!

Sweet sangat sebab nama semua kronies dipanggil untuk tepung tawar... Kehlas tak jah?? Rasa sangat important dalam hidup Sham gitu..... 

Dah lepas tepung tawar bukan tahu reti nak turun. Sibuk bergambar atas tu... Boleh?!

Padehal diorg masih dalam sesi bersanding.. Weols dah sibuk nak bergambar... Heuheuheu...

Ngeee.... Meluat je para hadirin menengok dari bawah...

Lepas tu apa lagi.... Pergi ek booth untuk bergambar....


Buat booth tu macam sendiri punya uols..... 
Masa ni Faznor belum sampai.... Dia kronies paling lambat... Heuheuheu...
Aku adalah kronies paling lama menempel kat sana,... Nak dekat pukul 3 kot baru gerak balik...

Weols tak terus balik... Alang2 dah sampai Shah Alam tu kan haruslah singgah ke Seksyen 7 untuk shopping baju raya... Dengan dress hitam labuh meleret ni weols shopping kat Seksyen 7. Mampu?!

Adik tido je amsa otw tu... Siap abang tutupkan muka dia dengan bantal sebab panas...

Weols tak terus balik Melaka.

Lepas ke Seksyen 7, weols singgah Subang Jaya check in hotel sana... :)

1 ulasan:

tiga lalat berkata...

salam. hee sonoknye kawen tuu ;p