Jumaat, Jun 19, 2015

Cuti sekolah dan shopping baju raya

 Okay, lepas je wedding Sham, aku terus ke Seksyen 7 sebenarnya....

Shopping baju raya kat sana... Memang banyak butik sana tapi yang aku berkenan aduhaiii....

Maybe stocks raya belum keluar lagi... Kat Bella Ammara je aku beli sehelai... Baju bebudak ni beli kat butik apa ntah tak ingat...

Sekarang semua dok jual dress... Design alahaaaiii bukan taste aku le...

Ok anak2 dah bosan ngamuk... Terus berdesup ke USJ dah booked hotel kat sana...

Apa eh nama hotelnya??? Boleh aku lupa...

Sampai je terus terjun tiruk uols...... Anak2 mmg happy sangatlah sebab ni semua surprise untuk diorg... Diorg pun tatau pun nak tidur hotel ni.... 

Anak bujang ku nan saorang... Daripada penakut air, Daddy train sampaile berani berenang sensorg...

Amily jangan cerita le... Belum setahun dah dicampak sensorg dalam pool dewasa... Hehehehe...

Ko tengok tu..... Kedidi je dia keluar masuk pool...

Hari pertama Mummy join terjun sekali.... Hari kedua malas eh... 



Best sangat hotel ni... Saujana mata memandang walaupun di tengah bandar... Tapi Subang Jaya tak macam KL kan... Ok lah...

Budak manja.... Keluar pool mintak biskut... Lapar le tu...

 



Pas mandi pool mandi tub pulak.... Manalah diorg tak happy duduk hotel.

Malam dinner kat Serai dekat Empire. Boleh tahan sedap siakap dan kangkung dia... Amily dah pengsan kat dalam stroller..

Esoknya lepas check out terus ke Bangi serbu Bangi Sentral konon nak cari baju raya gak...

Makan kat Mee Tarik famous kat sana... Kat sanalah Qila dan Ariq try milo dinasour. Sampai skrg diaorg gilakan milo dinasour... Hehehehe...

Lepas makan sambung cari baju raya lagi.. Tapi hampeh jugak.... Penat keluar masuk butik...

Peneman setia Mummy shopping......

Ariq dan Amily tgk movie dalam kereta dengan Daddy...

Lepas Bangi Sentral kami ke IOI pulaaaaakkk..

Singgah H&M kejap beli sikit baju raya bebudak ni....

Pastu Dip n Dip makan petang... 

Sedap gilos nok... Meleleh air liur tengok gambar ni....

Cappucino untuk Mummy....

Ni tak ingat sape amik... Qila kot... Amily sangat lasak masa ni...

Daddy pantang diet harini... Nguehehehe..

Senang hati Mummy Daddy ada anak sulung yang rajin tolak stroller adik... Boleh Mummy jalan sambil pegang tangan Daddy.... Heuheuheu...





Tengok siapa paling win kalau bergambar..... Hehehehe.. Adik oh adik...

Selebet je anak iols.. Memang ingat nak balik Melaka terus tak sangka menyinggah mall pulak... Comot je memasing...

 
Hasil 2 hari shopping. Penat yarabbi tapi baju raya yang dicari hampeh satu sen tak dapat.... Beli online jelah.... Pffthh!

Okbai!

Tiada ulasan: