Selasa, Jun 02, 2015

Amily Rania Iman turns TWO

 Wooooo... Lama dah entry tertunggak ni wey.... Gila bz nak update blog pun tak sempat dah...

Weols buat small BBQ party untuk anak manja kesayanagan ni pada 16 Mei tuhari...

Kecil-kecilan aja tak jemput ramai orang pun. Just closed family and friends..


So ini semua gambar sebelum kejadian... Dari pagi Mummy dan Daddy bertungkus-lumus menyediakan kelengkapan party...

Cuaca agak berangin so mencabar gak nak susun decorations semua... 

Paling mencabar masa nak ambil balloons dari kedai... Penuh MPV wey.... Tak nampak belakang seksa aku nak drive balik!!!

Heuheuheu... Mummy paksa Daddy ambil gambar ni.... Dulu masa kecik tak dapat nak rasa uols... Bagi canlah....

Party starts at 4pm tapi ramai yang datang lambat... So masa potong cake hanya sedara mara rapat je yang ada... Potong on time sebab parents in law kena balik awal sebab diorg ada hal lain....

Comel sangat cake Amily.... Seseuai dengan perangai cheeky dan manja dia tu...


Amily posing dengan nenek dulu.....

Aku sangat sentap tawww... Lilin bunga api kononnya vouge itu menyala sangatlah sekejap!!!! Sentap gila okay.... Dahle RM2 sebatang...

Pastu lilin untuk tiup gi gatal letak color pink so tak nampak pun api lilin tu... Sebab api lilin tu color PINK. Dah bebudak ni confused nak tiup sebab tak nampak api... Lawak okay...



Masa potong cake kids masih tak ramai so takdelah meja itu diserbu oleh sesiapa.... Heuheuheuheu...

Amily sangat happy nyanyi birthday song untuk diri sendiri... Heuheuheuheu

Dengan Busu Boy dan Aunty Matun serta Adam Faheem


Gigih Mummy tempah balloons ni untuk Amily... Dia suka sangat balloons ni tapi kids yang datang pun ramai yang dapat bawak balik sorang satu...

Orang-orang kuat di sebalik tabir......

Makan kat situ aje... Tak sempat nak duduk sebab lamb mmg menjadi rebutan

Aku mmg tak banyak ambil gambar makanan sebab sibuk layan tetamu.... Heuheuheu


Dah puas makan bagi bebudak mandi pulak... Pool parrrtttyyyyyyyy.... Siap ada khemah untuk salin baju... So takdelah diorg absah2 nak amsuk rumah mandi dan salin baju... Mandi kat luar tu aje dah sediakan sabun dan shampoo.. Hehehe


Diorg mandi sambil bergurau dan bergaduh.... Heuheuheu.. Lantak koranglah...

Birthday girl yg mandi dgn abang... Langsung tanak mandi dengan kakak... 



Ko tengok.... Ni pun kena paksa dia masuk girls pool. Pun dia sibuk nak lolos keluar ke boys pool.. Hahaha. Apelah dedek nims..

Jadilah... Janji ada gambar untuk buat kenangan bila dia besar nanti...

Ye tak???

:)

Yang penting semua happy dapat berkumpul makan lamb, ayam, udang dan sebagainya... Terima kasih buata dik iparku yang menyediakan coleslaw yang sedap!!! Ramai orang puji...

Terima kasih pada yang datang bawak hadiah......

Muachs muach!



Tiada ulasan: