Selasa, Mei 12, 2015

Pangkor episod akhir..... Heuheuheu

Hey..... Kata gi Pangkor berbengkel kan... Guna duit rakyat dan duit tabung kenalah amanah uols....

Ni bukti kami berbengkel hokay.... :P

Takdelah kata weols ni berjalan je bengkelnya nan hado.....

No no no....

Kami berbengkel dengan penuh tawaduk taw.....
Tengok tu muka aku dengki tengok Cik A main fesbuk!! Hahahahaha... Duduk depan sekali sebab Prof Jai punye sesi... Bodek maaaar....

Ni je staf jabatan aku yang join. Ramai jugak tak pergi atas alasan tersendiri..... Yang penting aku ni pergi.... Hado?

Prof Jai tengah tunggu turn dia nak basuh paler hotak kitorg ni.... Heuheuheuheu

Semangat sungguh padehal tengok camera....... Canthek kan seluar mak uols??? Boahahahaha.. Baju purple ni sponsor taw... Coem sangat budak praktikal yang design wording tu....

Dah bukak kuda2 dah ni.....

Nilah kami... Yang memajukan penyelidikan Universiti... Tetiba..... Kagum tak?? Hahahaha... Team ni kalau takde, lumpuh Universiti wooooo...

Freestyle........ Yeeehaaaaa...
Ni kan weols panggil abang sado tepi pool tolong hambikkan gambau... Hahahaha...

Day 3.... Pagi ni wey mata aku kecik besau kecik besau tahan ngantuks... Anak2 semua mandi pool dengan Daddynya... Bukak je pintu belakang tu boleh nampak diorg..... 

Ni tengah suruh Coach Amir tengok tapak tangan weols.... Bukan telek nasib ye tapi telek lain.... Hehehehe...

Muka bosan aku..... Hahahaha.. Takleh nak cover dah. Bukan bosankan Coach Amir tapi benda lain uols.... Nyampah haku... Nama je gi bengkel nilai2 murni ukhwah bagai tapi tetap bosan dengan perangai somebody tu... Hovah sangat uols....


Group photo....

Oklah itu aje bukti kami berbengkel pon..... Lepas makan weols check out dan disitulah disaster bermulaaaaaaaaaaa...

Manusia punyelah ramai manusia di jeti nunnnnnnnnn.... Sesak gila sebab semau check out serentak dan semua nak balik ke tanah besar uolssssssss.... Fitaaaaaaam!!

Jap eh

Ooooppsss... Takde pulak gambarnua kat PC office ni... Kat PC rumah le puloksss....


Later lah aku sambung... Heuheuheuheuheu



Tiada ulasan: