Sabtu, Mei 09, 2015

Malam BBQ #Pangkor...

Okay, lepas mandi pool laju2 mandiakn anak2 then turun untuk BBQ pulak....

Seriously... Masing2 sangat lapar dan penat. Aku tak sempat langsung ambil gambar makanan semua...

Hahahahahaha... Gelojoh!

Nasiblah Firdau ada keluarkan camera office dan ambil semua gambar ni....

Asalnya nak buat kat poolside tapi malam2 Pangkor selalu hujan... So buat kat private room tepi pool sahaja.... Oklah privacy sikti nak makan. Takdelah bebudak dok main air nanti kan... Ni pun bergasak aku kejar Amily... Dia asyik nak main PA system karaoke tu....
Muka pun tak semenggah ni....

Haaaaaaaa... Manja tak? Ini 4rd bos aku... Masa ni menang teka teki... Heuheuheu...


Semua budak lelaki bergambar atas ni.... Untuk memilih pemenang kanak2 paling cheeky dan aktif.... 
Girls pulak...

Ko rasa siapa menang??? Dah tentu Amily menang kategori girl sebabd ai paling cheeky dan active malam tu.... Yang lain semua dah moody sebab mengantuk dan penat. 

Kategori boy, Danish Iman yang menang... :D
Ni kerja laki aku... Asyikle bergosip merokok tepi kolam ni........ 


Amily ambik hadiah kemenangan.. Hahahahaha..

Sempoi je BBQ ni sebab big bos aku, TNCPI UTeM iaitu Prof. Jai belum sampai lagi... Dia ajelah VVIP kami pun. Pengarah aku pun sampai elwat malam tu tapi dia takde nak formal2 sangat... So takde acara kemuncak apa pun.. Masing2 dah penat nak makan then tidur!! Esok pepagi nak naik boat jenjalan pulau....

Ngeeeeeee....

Esok sambung lagi eh...









Tiada ulasan: