Jumaat, April 10, 2015

Pontian with love...

Gatal je tajuk kaaaaannn.. Heuheuheu..

Okay, seriusly tak ingat bila tapi yang pasti akhir bulan Mac...
Ayuh selfie... Masa ni otw ke Pontian. Kami pergi anak beranak termasuk mama dan Boy adik aku... Actually ke Pontian sebab ada wedding adik ipar Boy...

Kami pergi on Thursday, nasib baik anak2 cuti sekolah masa ni so Mummy je kena cuti..

Kami gerak dah petang, sampai Pontian pukul 7.00 petang.. Amily puas tidur dalam kereta. Singgah rnr dia berak puleks... :p

Kami stay kat Hotel apa eh, Sunflower Hotel kot... Oklah notbad RM200 untuk family room... Bilik hotel pun cute.

Malam dinner kat Pontian Seaside...

Tapi hampehsss.. Bibik masak jauh lebih sedap!!

Esoknya sebelum ke wedding, bfast dulu...

Cute dan cafe dia... Serba hijau & kuning... 


Anak-anak kena paksa bergambar kat sini... Masing2 busuk masam belum mandi... 

Ni gambar melepak kat rumah pengantin


Ni pulak gambar masa nikah kat,masjid...

Mana gambar pengantin????

Hahahahahaha... Ada dalam kamera adik aku der... 

Heuheuheuheu... 

Okbai!

2 ulasan:

norhidana miswan berkata...

pontian kg dana tuh kak... pontian kt mana tuh kak? hotel sunflower tak penah dgr lak area mana yek... nmpak sgt jarang jln2 pusing bandar klu balik kg... memerap kt umah je

Marsha~ berkata...

Dana. Ni kat pontian kecil kot... Kampung adik ipar akak kat Teluk Kerang.. Ke Parit Kerang eh... Sulaiman ke apa nama dia.. Huhuhu