Khamis, April 09, 2015

Jenjalan shopping dari pagi bawak ke senja!~

Ni adelah ahad, last day of cuti sekolah Mac lalu.......

Lama kan??? 

Pepagi weols cadang ke Tesco aje sebab nak cari groceries sebelum GST hawau jadah tu kan... Memang puas hati dapat borong diapers dan stocks makanan lain. Huhuhu... Tapi lama manalah tahan pon...

Lepas ke Tesco, aku ajak Bi pergi Mahkota, cari makan... Padehal nak shopping gak... So makan le dulu... Qila pun dah bising lapau..
Comel je bebudak ni makan dengan tekun sebab lapau...

Kami pergi banyak tempat... Daddy shopping sakan harini... :P

Alkisah masa kat H&M, Ariq lorat nak berak pulak... So sementara Daddy bawak Ariq ke toilet, kami tunggulah dalam H&M tu...

Si Amily ni mmg gila shopping betul... Dia main ambik je mana dia berkenan terus nak pakai jam tu jugak... Macam pandai je nak sarung baju tu dari kaki kan?? Geram Mummy...

Habis bersepah kids area sebab dia main tarik2 baju..... Huhuhu..

Nampak sunglass pun dia nak... Nasib baik murah je.... Terus nak pakai pulak tu tanak bukak langsung. Nak bayar pun susah wooo..

Bag ni pun dia nak... Memang tak lah aku nak beli....

Ni masa tgh tunggu Daddy try kasut... Kemain konfiden dengan sunglass dia tu...

Ko tengok....  Dia capai slipper kat rak terus nak sarung kat kaki dia... Haih... Semuanya dia nak...


Mummy geram sangat dia ni... Sejam tak jumpa dia rindu sangat dengan keletah dia...

Ohye...  Abang pun lorat nak sunglass... Kuning menyala...

Kami tak terus balik... Pergi Klebang beli cendol bakar then makan kat Dataran 1 Malaysia... Lama tak datang sini... Qila round naik kuda kat sana. RM10 sahaja...

Amily geli dengan pasir. Terkedek2 dia jalan sebab pasir masuk slippers dia...

Mata tak lepas nak tengok kites...


Kakak naik kuda.... Kecik je kuda padi...


Bagi can si kecik ni main pasir....

Dah.... Jom pulang....... Dari pagi keluar wooooo....

1 ulasan:

norhidana miswan berkata...

suweet je 3 beradik tuh ngn baju sedondon... nape mummy ngn daddynyer tak pakai baju sama jgk...

amily ikut pangai akak kot kuat supink heheheh... tp mmg stylo lah dia pilih spek tuh... cun... pandai dia bergaya...