Khamis, April 09, 2015

Bird Park part II

Oh ada part II rupanya....

This part banyak sikit gambar..

Bila dah slow down, barulah bebudak ni berani nak bagi burung2 tu makan....

Tabur je kuaci dgn jagung tu....

Masing2 tak berani nak bagi makan dari tapak tangan..



Sebab burung2 ni ganas... Tangan Bi habis kena genyeh dengan paruh burung... Sebab diorg nak ambil kuaci dari tangan Bi... 

Kemain dedek bagi makan burung...

At least dia berani daripada si abang... Abang tu tak habsi2 menjerit menangis ketakutan... Rimas Mummy

Cuaca agak panas dah masa ni.... 


Lepas makan ice cream kami pun balik...... Ada wedding...

Tiada ulasan: