Jumaat, Mac 06, 2015

Wadi Samrah part II

Okay... Kisah reunion masih belum habis.. 

Pagi tau bangun agak awal sebab bebudak ni mana tahu reti nak bangun lewat... Bangun je masing2 sibuk nak keluar bilik nak main dengan kawan2... 
Main buai kat tepi rumah... Tempat ni menghadap sungai... Pagi2 dah dengar bunyi air sungai, Ya Allah tenangnyaaaaaaaa... Damai sangat.
Abang ajak adik bergambar... Geram tengok si dedek tu....

Tenang kan??? Rindu sangat dah tempat ni...

Mana Qila ye time ni??? Lupa dah... Ariq panggil tempat ni Hotel Kampung... Hahahaha...

Budak ni pun happy sangat duduk sana... Bebas lari kesana kesini...

Pagi tu lepas breakfast weols sambung mandi pool. Then jalan2 sekitar Wadi Samrah.. Tempat ni luas.. Walau ada 3 rumah je tapi keduduk rumah agak jauh antara satu sama lain... 

Ni sebenarnya ada tower dulu tapi baru je terbakar... Tu tiang2 kecil tu adalah tapak tower tu... 

Belakang tower tu ada kolam ikan... Tenangnyaaaaaaaaa....

Ni pulak adalah spa yang terletak di swimming pool. 

Ni port untuk BBQ, kat tapak tower yang terbakar tu... Cantik kan??? Bebudak tu tengah basuh tangan kat sinki..

Ariq pretending memancing...

My happy kids...

Actually banyak lagi tempat aku tak cover untuk ambil gambar.. Luas sangat noks tak larat... Nak jaga anak lagi...

Ni pulak surau. Kedudukannya kat belakang dapur..

Ni ruang menonton kat rumah utama...

Lepas lunch kami pun bergerak ke KL... Nak jalan2 cari makan...

Sebelum tu ayuh bergambar... Hehehehe... Sian Amily tersepit...

Ni aje family yang tinggal sebab ramai dah balik. Yang bujang pun tak ramai yg stay.

Semoga bertemu lagi korang.... Reunion paling sempoi dan best ever!

Okbai!


Tiada ulasan: