Khamis, Februari 26, 2015

Cuti CNY 2015

Haaaaa... Tetiba gambar kambeng ko hado...

Actually K Farm ni seminit dua je drive dari rumah kampung kami.. Saje je nak bagi anak2 buat aktiviti sikit kat kampung ni takdelah diorg bosan kan...

Tapi tiket agak cekik darah! RM20 adult dan RM15 utk kids padehal tempatnya kecikkkkk sangat!

Cantik kan kuda ni?
Qila sangat happy masuk ke Farm Stay ni... Ariq takut dengan kuda besar ni. Amily cam biasa akan follow abang. Abang takut, dia pun akan takut.. Hahahaha..
See... Ariq tak berani nak ambil gambar pun... ;p
Tapi naik kereta kuda ni dia berani walaupun kena paksa pada mulanya.. Heuheuheu.. RM20 3 kali pusing. Mahal koooo.. Sebab laju kemain kuda ni lari. Kejap je dah sampai... 
Pas naik kereta kuda, Qila nak naik kuda ni pulak.. RM10 tak ingat berapa pusingan... Haaaa kau kira sendiri dah berapa habis $$$!
Lepas naik kereta kuda weols jalan2 kat kandang binatang kecik2 macam landak, rabbits, guinea pigs, ayam hutan, cats, snakes, memerang, labi2, kura2 dan entah apa lagi binatang aku lupa... 
Comel je si masham ni menjengah ke dalam sangkar guinea pigs tu..
Comel gilaaaaa tatau apa nama dia ni!
Rabbits
Ular sawa tgh membuta...
Nakal niiiii geram aku!
Ni kera apa ntah... Macam ju on!
Sangatlaaaaah cute!!

Berpeluh lak jenjalan dalam ni... Singgah minum kat tempat orang mancing.. Ariq excited nak tgk org mancing kat kolam ikan nun...
Dapat tengok live mamat yg mancing tu dapat ikan snipper. Oklah not bad...

Yang penting anak2 happy.... Inilah antara yg weols buat masa CNY holidays tuhari... 



Tiada ulasan: