Selasa, Januari 27, 2015

Alumni Dinner Kelab Teater Rimba!~

Selfie dulu yok.... OOTD gituuuu..... 

Tema tahun ini adalah Broadway... Thanx to Wynn & Owne sebab susah payah booked kan costume mak ni noks.... Mak belasah je pakai janji hado.... Nasib baik ngam2 dengan badan mak ni... Cuma labuh ajelah kan...

Tahun ni buat kat Hotel Bangi-Putrajaya. Dulu EQ, tapi dah tukar management puloks...

Posing lagi sebelum masuk ballroom..... 


Macam biasa, posing di tempat props adalah wajib.... Weols je alumni yang hover malam tu. Nak buat camne... Kheeeenn... 

Jangan makan hati sebab gambar mak adalah banyak... Dah namapun tuan belog!


Kasi libas sikit itu kain..... Baru broadway!

Owne

Dengan super2 senior weols... Owne dan Wynn adalah junior mak. Okay?

Tetap nak show off bunga atas kepala...

Actually dari phone aku mmg takde gambar..... Ni semua dari Iphone Wynn... Iphone6 harus malatops gambar uols.... Ambil satu phone pastu whatsapp sahajor. Mudah.


Weols duduk sebelah VVIP. Ada TNC Hepa bagai... Aduhaaaaaaii.. Nak menggeletis pun susah! Diorg balik barulah perangai gila keluar...


Ni semua pakai monopod. Jakun uols.... Mak mana ada ada monopod bagai ni. Tripod adalah! Kheeen... Maklumlah mak bukan ratu selfie... 

Weols lupa pulak nak ambil dengan orang2 lain. Kronies yang tak pakai baju ikut theme memang takdelah gambar dalam ni. Motif nak bergambar pun takde... Huehuehue... Makan ala kadar je sebab sibuk berbual... Aku pun ada sedikit mengantuk sebab penat shopping sebelum rushing ke Bangi malam tu... Sangat rushing noks!!! Sempat shopping kat KLCC dan IOI City Mall sebelum cargas ke hotel untuk dinner. Kau mampu??? Gerak dari Melaka pun pukul 10 pagi gitu.. Sampai hotel nak dekat pukul 8 malam!! Make up pun huru hara... 

Tetapi......

Tetap dapat King & Queen of the Night! Berbaloi sewa costume memahal uols....... Huahuahuahuahuahuahu...

Rezeki anak2 yang ditinggalkan. Diorg lah yang excited dapat hamper ni kan.... 

Lepas dinner sambung mengeteh kat McD. Pukul 7 pagi esoknya baru balik Melaka. Sambung tidooooo.... 

Penat yarabbi... Sampai petang rasa penat sangat. 

Ohye,

Ada satu lagi yang akan buat anak-anak happy & excited hari ini  :-

Taraaaaaaa...

InsyaAllah... Orang kesayangan dalam perjalanan menemui kami sebentar sahaja lagi.....

Syukur padamu Ya Allah....

2 ulasan:

Amyz Azlie berkata...

Suka kan gi dinner pakai la baju ikut theme. Cantikkk sgt. Menang plak tu. Memang berbaloi.

Alhamdulillah daddy dah nak sampai. Semoga hilang rindu anak-anak dan mommy jugak. Hihi.

Take care..

Tanpa Nama berkata...

Hi, boleh email saya sewa baju broadway ni di mana ye? Nak sangat2. Thanks in advance (rsarahsofiah@gmail.com)