Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2014

Kesayangan abang

Imej
Perghhh.. Lama tak update blog!
Bz uols... Sedih taw kat office ni makan berak pun tak menentu... Kat rumah janganlah mimpi nak update apa pun.....   
Harini bila buka draft, ada banyak entries tertunggak... Gambar dah upload tapi cerita aje belum mampu nak karang lagi... Uhuks...
Dah almost sebulan Bi start kerja.. Anak-anak pun masih dalam fasa terbayang2 Daddy lagi... Masih sebut2 Daddy itu Daddy ini.... Paling terkesan sure lah Ariq sebab everytime dia buat kerja rumah Daddy yang tolong selama ni.... Dia tidur ke apa ke, memang dengan Daddy.. Qila independent sikit... Amily? Dia belum tahu apa lagi... Janji cukup makan pakai main... Hehehe
Ko tengok... Ni haaa dia tengah kacau abangd ia buat homeworks... Abang tak kisah pun.. Takdelah reti nak marah... Sayang sangat...
Sekarang ni Mummy balik kerja barulah dia nak bukak homeworks dia.. Kakak otai... Awal2 dia dah siapkan... Si Ariq ni mmg kena supervise lah kalau tak mmg tak siap..
Amily pun sama, suka sangat kacau dan buli abang…

Ok, kali ni memang jadi sign on..

Imej
Iya.... Dah seminggu lebih daddy start belayar dah....
Sedih memang sedih tapi hidup mesti diteruskan......
So last 2 weeks, sebelum hantar Daddy kat Hotel Midah, weols lepak hotel lain dulu sehari sebelum tu.... Lucky Mummy dapat booking Myhabitat Resident di Jalan Ampang nun... Sebab luas sikit dan ada dapur... Apartment satu bilik.
Terima kasih Mamakidsjunction!!
Sampai pun dah lewat apa lagi, lepas naik bilik simpan barang terus cari pool! Actually anak2 tak tahu kami nak ke KL utk short holiday... Diorg ingat nak hantar Daddy je... Baju sekolah pun tak sempat tukar... Amily dok tidur dalam carseat mmg heaven Mummy bercinta dgn Daddy kat depan... Pasang DVD diam jelah bebudak ni...
Bila sampai je tempat ni... Punyelah diorg happy... Menjadi surprise Mummy untuk diorg..... :)
Memang cantik..... Berbaloi-baloi stay sini... Pool pun takde orang...
Amily pun excited... Nak terjun!
Memang tenang sangat walaupun sebenarnya kau berada di tengah kesesakan kota... So breathtaking.
Kan say…