Jumaat, Disember 12, 2014

Jalan2 tengok movie

Lama betul tak tengo movie.. Last masa dengan Daddy few years back. Masa tu Amily pun belum ada lagi.... 

So this time around, sempena school break, Mummy bawakle bebudak ni tengok movie...

Amily dan bibik pun ikut sekali.... 
Kami ambil tiket pukul 12.30 tghari. Kids dah makan breakfast berat pagi tu...

Kami tengok Peguin of Madagascar. Macam merapu je cerita dia... Amilu bosan sampai tertidur... Hahahaha.. Lagipun memang time nap dia kot.

Anak-anak pun macam takde perasaan sangat tengok movie ni.... Rasanya bibik lagi banyak gelak dari bebudak ni.. Haha.. Sengal je bibik.

Actually Shameera pun ikut last minute... So dia ambil gambar ni.... Tapi kenapa muka Mummy tak nampak??

Haaaaaaaaa... Barule nampak... Amily terpaksa dikejut bangun sebab macam susah je nak dukung dia kalau dia tidur... Tu yang berninit dan siap napkin tu.... Terpinga-pinga je dia...

So, 2 3 lepas tu weols tengok movie lagi... Ingat nak tengok Hi5 tapi takde time sesuai pada hari tu... So kami tengok :-

Big Hero Six!!!

My happy kids....

Mummy surprise diorg cakap nak gi jenjalan je...

Cinema 4 lambat sangat buka.... Bosan bebudak ni tunggu... Kali ni Amily dan bibik tak ikut sebab movie ni terlalu berat untuk Amily... Ihiks..

Bebudak ni sangat enjoy the movie so much!
Diorg ketawa terbahak-bahak.....

Ariq siap mengomel esok nak tengok lagi.... Haiyooo... Beli DVD sudah.. :P

1 ulasan:

eiNa berkata...

yeee... big hero 6 lg best dr penguin madagascar...