Selasa, November 25, 2014

Sempena ulangtahun kelahirannya yang ke 5

Sejak September lagi Mummy dah riki2 cake untuk Ariq... By October dah sesiap tempah dan bayar deposit. Yelah sebab cake yang dia nak tahun ni macam susah sikit... Nak tahu cake apa dia nak???

.
.
.
.
.
.
.
Bumblebee transformers Uols....
Tadaaaaaaaaaa.... Ni lah cake nya....

Tapi jangan tertipu sebab robot bumblebee tu beli real punya... Just pacak atas cake tu je....

Cantik.... Sangat puas hati... :) Ariq memang sangat tak sabar nak tunggu birthday dia... Start je masuk bulan November setiap hari dok tanya bila hari Rabu?? Sebab dah cakap dengan dia, birthday dia 19 November jatuh pada hari rabu... Ihiks....

Cake nya punya kotak kemain tinggi lagi..... :)

My happy baby boy...... Dia pun kagum dengan cake dia... Sebab, dia google sendiri gambar contoh cake itu.... So dengan gambar tu kami berikan pada kakak yg buat cake ni.... :)

Mummy pun kagum nak oi.... Birthday Ariq setiap tahun dapat cake mahal... :P 
Anak jantan sorang le katakan...... 

Mummy ambil halfday semata-mata untuk celebrate bersama dia kat school.... :)

Ni goodies untuk classmates Ariq...

ActuallMummy sampai lewat.. Ingatkan snack time pukul 10.30 pagi... Rupanya pukul 10.00 pagi...  Ariq bebel sebab Mummy sampai lambat.... Huhuhu..


Comel pulak tengok anak2 berderet beratur ambil gambar depan cake.... Teacher Mary yang suruh diorg posing sederet. Class Qila sebelah class Ariq so dia join sekali.... :)


Mummy pun join sekaki posing.... Hehehehe...

With all the cheeky girls in class.... Amily kembar si abang pun termasuk... Dia mana boleh pisah dgn abang kan....


Dgn classmate lelaki puloks... Cake itu sangat sedap..... Berlaoi-baloi beli..... Ariq tentu sangat bangga bila Mummy keluarkan cake dia, semua kids tergamam dan menjerit "Woaaaaaaaaaa!!! Transformers cake!!!"

Heuheuheu... Apa sahaja demimu duhai anak...

Tapi haritu liat pulak dia nak senyum.... Malu le tuew...

video
Ayuh tengok full video... :)

Tiada ulasan: