Jumaat, November 21, 2014

Qila's graduation...

Amboi lama betul nak update pasal ni... Dah nak dekat sebulan pun...

So untuk tatapan Daddy, Mummy update jugeks..

2 November 2014, bertempat di MITC sahaja... Tghari tu bertolak lah kami anak beranak ke MITC... Qila dahs esiap Mummy make up kan di rumah lagi... Maklumlah, dia jadi MC mestilah kena make up cantik2 kan.... 
Makan hot dog kat dalam kereta je... 

Posing utk Daddy. Kami singgah lunch dulu sebelum heading tu MITC. Sampaid alam 1.30 tghari dah ramai dah sampai.... Qila terus masuk standby belakang stage dan Ariq cikgu ambil bawak gi tempat persalinan.

Ni aje gambar Ariq yang Mummy sempat ambil... Heheuheuheuheu....

Dan gambar anak2 menari atas stage pun Mummy tak sempat ambil... Dasar.... 

Ni aje gambar Qila jadi MC yang sempat ambil....

Sebenarnya Mummy sempat ambil video je... 

Ni masa Ariq punya class. Dia paling kiri sekali tu....

Yang ni pulak video Qila.... Pun dia paling kiri...

Video ni kelam kabut sikitlah.. Tak tahu macam mana nak edit..

Ni pulak class paling cute sekali... Kids ni 4 tahun kot... Comel sangat!!


Kami semua petang tu..... Hehehe


Bersama trophy yang dia dapat....
Semoga terus cemerlang sayang.... Mummy Daddy loves you so much!

Tiada ulasan: