Jumaat, Oktober 24, 2014

Suavinex


Suavinex...

Brand ni memang susah jumpa... Tapi kat Melaka ni ada jual, kat Manjaku.

Amily mmg dah pakai brand ni sejak baby lagi terutama Ninit dia... Ninit dia adelah pacifier lah...

Terbaru, iols beli botol susu dia... Sebab ada less 10%.

Huhuhu... Comel nak mamps...

Color pink pastel takde less pulak so ambil yang ini :-


Rabbit naik buaian...

Comel gila noks.... 
Color ni memang in dengan Amily.... Kalau pinky pinky sangat tak sesuai... Huhuhu...

Geram rasa nak letak nescafe ais dalam ni pastu nyonyot..

Hahahahaha... Tapi satu je tak best,

Puting dia...

Yarabbi... Puting zaman bila ni wey???? Takpe.... Iols tukar dengan puting MAM sebab Amily guna puting tu je... Selama ni dia pakai botol MAM dan Pura Kiki.. Tapi puting MAM. So ni yang latest - Suavinex...

Hahahaha... Mak kau mmg kiasu Amily weyyyy...


4 ulasan:

wa berkata...

Hehehe...memang lawa...harga pun lawa....:-)

Marsha~ berkata...

tapi sama je kot..MAM pun harga mcm ni... kalau beli time ada disc boleh lah jimat sikit... hehe

za fizan berkata...

Akk pilih latex mmg puting dia mcm tu kak. Kne pilih silicon bru puting putih. D kotak dh tulis.
Latex murah 10rggit pd silicon Botol sama, beza pd puting... Sypn guna suvanex.

CT Zura's Pocket berkata...

Sis, Nk Tnya. Puting MAM sesuai ke dgn botol suavinex Ni?