Rabu, Oktober 29, 2014

Convo!

Weekend ni Qila convo...

Kehlas baru enam tahun dah convo. Eh betul lah tu.... Convo dari kindy dialah... Heuheuheu...

So, dia pun merangkap MC pada petang tu... Rasanya kenalah datang awal dari biasa. Selalunya weols datang lambat dan make up pun kat dewan jeghs..  Masuk tahun ni, adalah tahun keempat concert Qdees untuk Qila... Hamik ko... EMPAT konsert okay? Means empat baju dia ada... 

Jap eh nak throw back...
.
.
.
.
.
.

Tahun 2011, masa ni dia 3 tahun... 

Baru baik sakit ni.... Ko tengok mata panda tu sebab dia menangis kat belakang stage sebab Mummy Daddy semua kat depan. Bibik pulak sibuk jaga adik.. Huhu.. Tahun ni baju seksi. Lagu Hawaii... 

Ni tahun 2012, masa umur dia 4 tahun..

Lagu korea kot masa ni... Dia memang excited sebab suka sangat dengan lagu ni... Goyang pun ada lebih lah.... DIa paling montok seluar sendat.. Penuh vontot dia bila bergoyang... Kids lain semua kurus... Heuheuheu

Ni tahun 2013, masa umur dia 5 tahun.

Masa ni Ariq pun join concert tapi Ariq class 4 tahun le... Qila tak suka sangat lagu tahun ni so dia kureng excited... Hehehe.. Kat rumah pun takde nak praktis bagai... Masa ni Daddy takde... Tahun ni pun Daddy takde.. :(

Tahun 2014???

Dia 6 tahun. Sangat2 excited sebab dia akan jadi MC, dan dance lagu bollywood. Hahaha... Requested nak minachi dots lah, earing lah... Gelang lah..... Masa MC dia kena pakai baju lain. Bila turn dia dance baru teacher akan tukarkan baju dia. So untuk MC Mummy belikan dia baju ni :-

Heuheuheu... Murah je... Lengkap dengan minachi dot, gelang dan earing... Hehehehe... Punjabee suit. Comel sangat nak macam anak orang india yang berkulit cerah sikit...

Suka betul dah ni... Dah tak sabar dah nak beraksi. Skrip semua dah siap hafal dah....

Macam chindian kan Daddy?????

Mummy pun tak sabar nak tengok Qila beraksi 2 November ni.... Jadi MC then dancing... Tak sabar sangat ni.... 

Hehehehe...

Tungggguuuuuu.....

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Heu heu heu....dh mcm org Morocco la nie...congrats my gals...proud of you...love u...
-daddy-

ajuramli berkata...

bestnya....comel qila..setiap tahun muka qila ada perubahankan...semoga sukses dlm sebarang bidang yg diceburi...

Amyz Azlie berkata...

Comel la Qila. Tahniah dah konvo. Dapat jadi MC lagi. Ni mesti dapat skill dari Aunty Wynn ni ;-) Hihi. Apa pun semoga Qila terus success dalam hidup dan sentiasa jadi anak kebanggaan mommy daddy.

Tahniah sayang! xoxo