Isnin, Oktober 13, 2014

Dedek manje masham Mummy

Ni bila eh... Few weeks back, Mummy MC sebab memang tak larat sangat dah. Selsema sampai mata pun bengkak gatal merah. So MC jelah... Kebetulan Amily pun batuk, so lepas hantar kakak & abang gi school, kami ke klinik.

Hanya berdua..

So madam Amily duduk belakang sensorang...
Baik sungguh alahaaaaaaiii.... Sebab abang dan kakak takde nak jadi bahan gaduh.

Ni otw balik rumah dah dari klinik. Klinik pun dekat je. So takdelah risau dia melasak kat belakang nun..

Tapi dia diam pun bersebab uols.... Cer tengok ni:-

Dah start menguaaaaaaaap....

Pandang kiri kanan...... Ni gambar Mummy ambil masa kat traffic light.

Masa dah masuk simpang rumah tengok dia dah terlelap... Terus berhenti tepi ambil gambar dia dan video dia tersengguk2 tidur.... Hahahahahah... Mummy kau memang kijam nak...

Terpaksa Mummy bawak slooowwwww sangat takut dia terhentak.... Lena sungguh lahai... Masa dah sampai rumah terkejut dia bibik buka pintu kereta nak dukung dia... Sambung tidur sampai pukul 12.. Hehehehe....

Tu je nak cerita.

Kbai!

2 ulasan:

Zasillah Ariffin berkata...

alahaiii comelnya dia tidur...biasa kalau takde yang mengganggu mmg senang bawak yang kecik dalam kereta tak meragam sangat. tapi kalau ada kawan (abang2, kakak2) sama dlm kereta..mana maunya dema duk diam...siket nagis gaduh...fuh. letih perasaan. hehe

Tanpa Nama berkata...

Seatbelt mane???

-daddy-