Jumaat, Oktober 31, 2014

Baju concert!

 Semalam teacher masing2 dah bagi baju concert bebudak ni..... Mummy balikd ari office masing2 tunjuklah baju masing2....

Terus nak try.....



Amboiiiiiiiiiiiiiiiiii... Kemain lip lap baju Qila... Ada 3 pieces... Renyah nak pakai ni oiii.... Belum bangle kat tangan tu lagi.... Rantai tu nanti kena pulang balik kat teacher nanti... Baju boleh ambil. Sebab dah bayar RM 100 tu... :P

Ni pulak.... K-Pop sangat....

Tetiba adik datang peluk dan cium.... Sayang sangat kot tengok abang jadi handsome pakai baju merah menyala ni....

Cikgu siap pesan kena beli baju putih buat pakai kat dalam...

Haih, duhet lagi....... 

Tak sabar nak tengok anak2 beraksi ahad ni.....

3 ulasan:

norhidana miswan berkata...

waaaaaaaaaaaaa omel2 n cantik....

baju qila omei banget seksi lg tuh.... nmpak peyut hehehe

ariq nyer baju pun stylo sgt, kpop lah sgt ngn color merah gitu.... tak

wa berkata...

K pop.. hansome...... hehehe

Tanpa Nama berkata...

laaaa....dh tukar susunan sofa ke??...dh xde 'port baek' la nak layan tv nie....