Khamis, September 25, 2014

Kesayangan abang

Perghhh.. Lama tak update blog!

Bz uols... Sedih taw kat office ni makan berak pun tak menentu... Kat rumah janganlah mimpi nak update apa pun.....   

Harini bila buka draft, ada banyak entries tertunggak... Gambar dah upload tapi cerita aje belum mampu nak karang lagi... Uhuks...

Dah almost sebulan Bi start kerja.. Anak-anak pun masih dalam fasa terbayang2 Daddy lagi... Masih sebut2 Daddy itu Daddy ini.... Paling terkesan sure lah Ariq sebab everytime dia buat kerja rumah Daddy yang tolong selama ni.... Dia tidur ke apa ke, memang dengan Daddy.. Qila independent sikit... Amily? Dia belum tahu apa lagi... Janji cukup makan pakai main... Hehehe

Ko tengok... Ni haaa dia tengah kacau abangd ia buat homeworks... Abang tak kisah pun.. Takdelah reti nak marah... Sayang sangat...

Sekarang ni Mummy balik kerja barulah dia nak bukak homeworks dia.. Kakak otai... Awal2 dia dah siapkan... Si Ariq ni mmg kena supervise lah kalau tak mmg tak siap..

Amily pun sama, suka sangat kacau dan buli abang... Dia duduk atas buku abang punnnnn abang tak kisah... Ariq gelak je....

Nasib kaulah nak... 

Ko tengok... Dah macam orang tgh sembahyang pun ada.... 

Next month dah amsuk 5 tahun... How time flies.... 

Amily pun dah setahun 4 bulan....

Kejap je kan??

Ariq pun dah bising2 nak adik lagi.... Nak adik boy pulak...

Mampu??

Memang taklah... :P Yang tiga ni pun Mummy dah jadi hulk dah... Uhuks...

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ariq nak adik lagi????....ye ke???...ke Mummy nye pon nak sama????...heuheuheuheu...
-bi-

Marsha~ berkata...

Mummy memang nak tapi Mummy tak mampooooooooo... :((