Isnin, Ogos 04, 2014

Sakit gigi aku

Harini mmg mood ada kureng mahu kerja.... Dahle batuk... Hidung pun srot sreett... Tekak pun takde selera. Ni ha pukul 11 baru nak datang cafe makan....

Ku ambil lauk daging goreng kicap. Sedap memang sedap tapi liat yarabbi....

Sakit gigi mak ni.. Tergeliat rahang muka nak mengunyah!!

Pasni mmg kompem lah sakit gigi ni sampai sehari dua... Haishhh....

Hari ni panas sangat kan cuaca. Lucky aku mmg duduk office je takde nak kemana...

Cuma tulah, Qila dah zikir2 malam tadi nak belom Frozen. Haritu dia ternampak dari dalam kereta.... Tapi malas nak singgah beli sebab tengah jammed. Ni tak tahulah ada lagi ke tak belon tu kat tpt yang sama...

Manalah nak cari ni. Semalam dia dah merajuk sbb mungkir janji dgn dia. Kata nak pergi main slides pepagi. Tapi bangun lambat... Janji nak gi petang pun ke laut sbb sibuk beraya.... Dia mmg pantang kalau kita mungkir janji.... Nanti dia majuk then cakap
"Always talk. Never do... Always bluff me!!"

Kau mampoooo...

Oklah. Nak berjalan masuk office balik.

;)

Tiada ulasan: