Jumaat, Ogos 15, 2014

Raya ketiga

Dah nak habis raya baru reti nak update pasal raya ketiga... Uhuks... 
Lembam..
Sadoooo...


Meh tayang adik ipar dan anak buahku... Satu-satunya adik ipar dan anak buahku....  Amily dan Adam sebaya tahun... Amily lahir Mei, Adam lahir Dec... Hehehe


Susah betul nak ambil gambar si dedek ni.... Comel pulak tengok dua beradik ni pakai baju sedondon.

Kobis bunga Mummy......

Amily pantang nampak tangga.. Memanjat je kerja dia... Letih nak kejar... Bibik duduk bersimpuh makan mee, aku dok sibuk kejar Amily naik tangga... Kau mampu?



Nilah anak2 buah aku dari sepupu sepapat... Anak dara mmg ramai... Anak teruna seorang dua je...
Nilah anak teruna manja paku belanda Mummy nan saorang...

Apsal banyak sangat gambar kami kat rumah ni aku pun tatau... Bosan nunggu tuan rumah buat air kowt... Hahahaha


Petang tu aku terus balik rumah Melaka... Raya ke empat tak kemana2 langsung sebab batuk dan selsema so duduk rumah tidur aje....

:P

2 ulasan:

siti_asiah berkata...

aqila susut dah kak...

kejap je dh masuk 3..

ct follow blog akak dari zaman aqila lagi.. :D salam kenal ye kak

part time job... klik http://jobandcash.com/?share=78315

norhidana miswan berkata...

comeinyer dua beradik tuh berbaju sama... apasal teruna tuh tak pakaikan baju ala2 mcm akak n adik nyer kak... msti comei