Khamis, Ogos 07, 2014

2 Syawal

Raya kedua masa tu lah still kat Muar.... Kampung mak aku...

Hujan pulak uols pagi tu....... Sejukkkkkkkkkk... Syukurlah sebab 1st raya tuhari panas berdenkang... So hujan tu sejuklah sikit kampung. Takdelah anak2 aku berkuap kepanasan...

Tapi, pukul 1 petang baru mandi sebab sejuk.. Ihiks... Pukul 2 lebih baru nak start beraya...
Mari bergambar dulu.... Inilah mak aku... Adik aku dan wife dia belum smapai dari Pontian. Dia raya rumah mertua dulu...


Meh bergambar dengan laki pulok..... 

Kami raya banyak juigak rumah... Sampaikan berkuap perut menahan tekak menelan air bergas... Huhuuhuh... Ni Qila ajak bergambar sebab dia ada pakai amke up sikit... Hehehe... 

Mama pun asyikle suh ambik gambar dia... Nak whatsapp kat kenkawan... Agegegege...

Satu-satunya anak bujang trang tang tang saye...... Manja kalah kucing.. Dia dah kurang nakal sejak dapat adik ni cuma banyak menjawap je....

Budak cheeky ni nama je pakai baju kurung. Tapi leka dok panjat sana sini.... Haih..

Masa ni dah rumah keberapa tak ingat dah... Amily dah pengsan tertidur kat rumah kampung so kami je yang teruskan perjuangan beraya...

Songkok Ariq pun dah entah kemana... Hehehe... Esoknya dah balik Melaka dah... Sob sob sob...

2 ulasan:

LYAfrina berkata...

comel pic bersama si bujang tu

salam aidilfitri
maaf zahir n batin

gee ryder berkata...

Cantikla qila mekap :)
Budak cheeky tu boleh geng ngan airis!