Selasa, Julai 08, 2014

Release tension!!

Ni aku tak ingat tariknya tapi few weeks back.... 

Apa yang buat aku tension malas lah nak jaja kat sini tapi, bila fikir2 balik... Salah aku jugak... Tuhan bayar cash je kat aku... So, lepas ni kalau nak marah ke nak bebel ke sila sedar diri...

Hehehe...

Meh tunjuk sikit ape yang Tuhan bayar aku cash!

Buah hati pengarang jantung aku yang baruuuuuuuuuuuu bayar bulan kedua!! Sakit hati tuhan je yang tahu... Vavi punye mat motor!!

Ok fine, stress punya pasal, aku gi shopping....

Boleh?
Cantik-cantik baju kids kat Mango Kids no nokssssss... Tapi cuma untuk Qila lah, saiz Amily takde sebab hanya untuk 3yo above... Tapi boleh tahan harga lebih kurang H&M dan murah dari Cotton On Kids!

Ohye, Cotton On Kids pun dah bukak kat Pahlawan Mall ni tapi mahal je aku rasa... 

Tapi takdelah besar sangat... Oklah kot kalau nak beli serba sedikit utk raya ni....

Untuk boys pun not bad.... Itu aje nak ngomel.... :P

Tiada ulasan: