Khamis, Jun 19, 2014

Sehari sebelum cuti sekolah berakhir...

Ahad lepas.... Selepas lunch, Daddy dok luar porch entah apa dia buat ntah.... So Mummy suggest basuhkan kereta Mummy....

So diorg anak beranak termasuk Amily dok lepak kat luar 'mencuci' kereta......
Amily masa ni masih makan lagi... Dia special sikit makan kat luar sambil tengok ipad... Diva ko..... Nasib baik angin kuat area rumah kami ni so nyaman jelah duduk kat luar tu... 

Masa Daddy, abang dan kakak basuh kereta. Terjerit2 Amily nak join... Terkumat kamit mulut dia tengok buih tu macamlah sedap sangat....

Mumy ada ambil video dia kat instagram.... Hehehehe.... Bila Mummy terlepas pandang je, dia akan masukkan buih tu dalam mulut...

Oi dik... Kau baru lepas makan bubur nasi takkan lapar lagi??? :P

Rasa nak jentik je jari dia tu....

Abang dan kakak dah start basah kuyup.... Daddy pulak suggest bebudak ni ambil watergun... Haaaaaaaaa... Projek mencuci kereta sudah bertukar menjadi projek main air!

Ko tengok..... Dua-dua dah lencun...

Petang tu plan nak gi cari kedai2 untuk minum2 desert lah kan... Saje nak maniskan tekak ni... Konon nak gi Tutty Fruity, tapi hampeh parking kat Dataran Pahlawan penuh! Terus patah balik..... Minum kat McD sahajor.... Bosan Mummy.......
Tapi bebudak nis eronok ja sebab dapat main... Padehal bosan je pun main kat sini... Bebudak ni apa kesah....

Si adik pun boleh tahan........ Memula malu2 pastu dialah yang conquer tempat tu....


Adik!!! Senyum dikkkkk..... Mummy nak ambil gambar ni............

Alololoooooo......

Motif kakak kau posing macam ni?????

Hahahaha... Tapi aku suka pulak wall paper ni.... Mcm cool....

Malam tu masing2 tidur awal...... Sebab tak tidur siang..... 

Namun demikian, esoknya dua2 sangat liat bangun nak gi school!!! Haiissshhh...

Tiada ulasan: