Rabu, Mei 07, 2014

Happy birthday to me!!!!!!!

Semalam birthday mak nok..... Huhuhuhu... Bangun pagi macam biasa, sebelum gi kerja masa nak salam Bi, dia adalah wish macam biasa.... Actually baru nak merajuk sebab ingatkan dia lupa... Huhuhuhu... So lepas dia dah wish tu, terus jelah keluar nak start engine kereta... Selalunya dia yg tolong panaskan engine... Sekali tengok, eh eh... ternampak ni kat dalam kereta :-
Alolololoooooo... Entah bila lah Bi meletaknya kat dalam kereta pun tataulah... Dia ni memang camni... Segala surprise mmg letak kat seat kereta... Takde tempat surprise lain yang dia tahu nak sorok... Dari dulu lagi mmg ni lah tpt dia nak surprisekan binid ia ni... Tapi memang menjadilah kan... ;) Thank you Sayang.... Lajuuuuuuuu je tangan Ariq nak ambil card tu... :P

Lama jugak tak dapat bunga.... Sengiiiiiiihhh je sepanjang drive ke office pagi tu... Heuheuheu...

Ohye.... Si mucuk I ni sibuk nak tolong 'basuhkan' kereta jap sebelum I take off pagi tu... Katanya semalam kereta kena air hujan... Huhuhu...

Sampai kat office, memang ramailah wish kan.... Lepas lunch, bos baik hati taw belanja cake... Rasanya tak pernah kot sebelum ni kat office ni weols celebrate birthday macam ni... Selalunya celebrate birthday ramai2 je bila ada baca yasin ke apa... I am totally blessed! Rasa dihargai gituuuu....

Ini cake saya dr Secret Recipe jeghsss.. Terima kasih ex-bos... You know who you are... ;)

Antara officemates ku yang excited nak potong cake semalam... Hahaha... Dah bertahun mak tak potong cake celebrate birthday ni nok!! Last masa birthday party aku dan Angela kat PD tahun 2007 dulu... Lama kan???? Paling kiri tu Pengarah kami....

Malu nak posing sorang, seret sekali diorg ni... Hehehehe... 

Lilin sikit punye banyak tapi pasang satu je.... Saje kan mementang mak dah tua.... 

Mula2 kenalah jack Pengarah dulu.... Siap bagitau, "Ini untuk SKT tahun ini taw..."
Kau mampoo??? Hahahahaha...

Ko tengok, sorg pandang camera sana, sorg pandang camera sini.... Ala2 posing propah gitu.... 

Aku tetaaaaaappp posing lagi...

Terima kasihlah kepada semua yang sporting melayan mak ni memotong cake di office semalam.... Huhuhuhu...

Belum habis disitu surprise ni..... Semalam balik agak awal lah... Sampai je rumah terus masuk rumah...

Anak-anak dah serbu peluk cium gomol Mummy ni.... Rasa amat disayangi... Masing2 menjerit "Happy birthday Mummy!!!" 

Alaaaaaahhhaaaiiii... Ada cake lagi rupanya.... Terharu Mummy... Ayuh potong kat luar... sementara Mummy belum bukak tudung ni...

Diorang yang lebih excited nak tiup lilin sebenarnya... Hehehehe... Pandai anak2 Mummy nyanyi birthday song... Hehehehe...

Terima kasih sayang... Terima kasih Daddy sebab aturkan semuanya.....

Gambar blur bibik snap tapi tetap nak upload juga.... Sebab Amily pandang camera....

Ni pulak senget... Hehehehehe...

Bersemangat makan cake.... Sampaikan kenyang nak makan nasi malam tu...

Ni pun sama..... 

Pelok gomol2 ucap terima kasih sebab celebrate birthday Mummy.....

Yang ni memang susah nak gomol....


Adik??? Kemain mengunyah molot dia makan cake... Tu tangan tgh sumbatkan cake masuk mulut dia....

Terima kasih semua..... Mummy sayang Daddy dan anak2 Mummy banyak2...

Terima kasih juga buat semua yg wish di fb dan insta juga di whatsapp....

Terima kasih... Antara celebration paling sweet seumur hidup saya... ;)

2 ulasan:

Migha berkata...

Selamat Hari Lahir kak Marsha...semoga sentiasa bahagia dgn suami dan anak2 yg comel :)

Amyz Azlie berkata...

Happy Birthday Marsha.. :D
Semoga sentiasa mendapat kebahagian dan kebaikan di dunia dan akhirat bersama-sama family. :)