Isnin, April 14, 2014

Minum petang

Petang Ahad kot ni.... Konon nak datang McD ni just nak makan ice cram dan bagi bebudak ni main kat sana....

Tapi masing mintak nuggets lah... Burger laaahh... Haaaa... Terus makan makan le... 
Kadang2 bebudak ni behaved jugak time makan. Polite je macam tak nakal langsung.... Tengok jugak situasi lah kot. Kalau makan kat McD ni syarat Daddy kena makan habis dulu baru boleh main... Sebab  tulah diorg behaved sangat kot.... Amily pun behaved.... Kebetulan Mummy bawak sekali bubur dia dari rumah so suap dia makan petang teruslah... Hari ni menu Amily, bubur ayam campur tauhu dan kismis. Dia ni memang tgh pemakan skrg. Kau buatlah bubur apa pun laju dia telan.... :)

Tengok tu..... Duduk makan bubur macam big boss.... Dia behaved sebab abang dia duduk behaved makan.. Dia kan copy paste abang....

McD ni actually baru je bukak kat Limbongan ni... So banyak parking dan selesa... Tak ramai sangat org lepak sini... Mostly family bawak babies dan anak kecil... Sana sini org kendong baby... 

Manalah adik tu nak rapat dgn kau Qila wey sebab si Qila ni pembuli..... Dia asyik buli adik dia ni. Letak barang atas kepala lah.... Cubitlah... Picitlah.... Tepuk bontot budak tulah.... Dia mmg suka sangat adik girl tapi tatau nak berlembut. Maybe dia dah biasa dengan Ariq yg lasak tu... Dia dah biasa gaya kasar Ariq.. So dia agak susah nak berlembut dgn Amily wpun dia sayang sgt dgn Amily...

Lain pulak Ariq. Cara dia cakap dgn adik, layan adik dia mmg lembut lah.... Belum lagi dengar cara dia pujuk dan berbual dgn adik. Walau sesekali dia marah jugak adik dia sbb rampas mainan dia, tapi takde lah buli adik mcm kakak dia... Tu sbb Amily rapat dgn abang dia.... Huhuhu...

Takpelah janji korang ni tak bergaduh terjerit2 tak tentu pasal....

Hari ni cuti melaka bandaraya bersejarah tp tatau nak pergi mana... Nak tengok wayang aje kot tapi tgkle kalau rajin.... Mummy masak pun belum padehal dah nak pukul 11.30 pagi dah ni...

Dasaaarrr...

Huhuhuhu...

Tiada ulasan: