Jumaat, Mac 07, 2014

Me time..

Selasa dan Rabu lepas aku ke KL.. Ada short course kat Mid Valley.. Boulevard sebenarnya...  Sedih jugak sebenarnya sebab pertama kali berpisah tidur dengan Amily... Nasib baik Daddy ada, so takdelah Amily terabai 24 jam dengan bibik je...

So lepas course, kronies datang ambil aku kat MidValley nun.... Berdesup kami ke Starhills.... 
Dinner!!
Mari camwhore dulu.... Jammed masa ni.. Sian Faznor dengan pregnant 7 bulan drives jammed2 tu.... Mulut kami tak stop mengomel dalam kereta banyak gossip nak catch up.. Heuheuheu...

Kitorg dinner kat Jogoya Restaurant kat Starhills.

*pics from google!

Cer tayang gambar sikit.... Mantap kan gambar?? The largest buffet in Malaysia uols... RM79.00++
Tapi masa kat sana, memang tak larat nak makan banyak pon... Sadis.. Heuheuheu.. Dan aku tak managed nak ambil gambar sangat pun...

Tangan dah penuh dengan ketam... Leceh.. Oihiks
Tapi black crab ni super sedap uols!!!! Yummeh.... 

Salmon dan unagi...

Ice cream Haagen Dazs uols!!! Meletops... Tapi okaylah...
Patutnya, kalau dah lama tak jumpa ni, kami makan kat tempat2 ala carte je... Baru banyak benda boleh borak.. Tapi bila makan buffet macam ni, banyak masa spent untuk mencari makanan... Hahahahaha.. Sengal.. Kaki lenguh sebab restaurant tu sangat besar... Boleh sesat uols.. Heheheh.. 

Banyak sangat cakap, mulut banyak masuk angin... So tak sempat pun nak makan banyak... Masa upload gambar2 ni tetiba timbul perasaan menyesal!! Boahahaha...

Terus lapar... :p
Posing adalah wajib... Pastu bergaduh nak masuk Insta jam tu jugak.... Huhuhu...
Patutnya ada beberapa lagi join tapi atas sebab musabab yang sendu.. Kami jelah yang ada..

Pas dinner jenjalan Pavilion.. Konon nak cari kasut tapi dah malam sangat... Shops banyak dah ready nak closing... Terbayang2 wedges merah kat Pedro.. Huhu... Hati terbayang2 sampai takboleh tidur malam tu.... Ruginya tak sempat nak rembat sebab sukar buat pilihan dalam masa singkat macam tu...

Ruginya kat Gardens takde pulak outlet Pedro... Stress!!!! Mana sempat nak ke Pavi esoknya tu sebab nak balik Melaka dah... :((






Mak nak semua sekali kat atas ni!!!!!!!!!

Huwaaaaaaarrrggghhhh!!!!!

Oklah tu aje...

Bye!

(Macam lahar kan ending entry ni!?)


Tiada ulasan: