Rabu, Mac 12, 2014

Kolam lagi????

Oh em gee....

Setiap kali Daddy balik kan, mesti Daddy akan belikan diorg kolam tau... Last year, beli kemain mahal lagi kat Mothercare.... Tapi disebabkan masa tu ada membela kucing. So kolam tu jahanam bocor sebab dicakar kucing!!

So this time, Daddy belikan lagi.... Kali ni beli online jeghs... So far harga yg kami dapat ni mmg the best lah... :)

RM178 termasuk letrik pump dan postage. Murah kan??
Memang dua beradik ni sangat lah suka hati... Setiap petang mandi okay... Seronok memang seronok bila tengok diorg happy.....

Alang2 dah ada letrik pump tu, kami keluarkan semua kolam yg ada untuk di pam... Hehehehehe

Anak2 jiran jelesssssssssssss je tengok dua beradik ni berendam... Sorrylah ye, tak laratle nak ajak semua.. Nanti bergaduh pulak.. Kami ajak anak jiran sebelah rumah je sebab tu yg paling rapat dgn kami.. :)
Ko tengoklah.... Siap nak bawak dolphin ni mandi sekali... Aduhaaaaaaaai anak...
Selagi air belum catu ni, mandilah puas2 ye anak.... :p

Amily pun join jugak uols... Kemain tangan dia cepuk2 air tu...
Jangan kata Amily.... Daddy pun ingin jugak merasa... Masa kecik takde uols... Bohahahaha..
Ingat Daddy je boleh??? Mummy punnnnnnnnnn boleh der... Hehehehehe..
Mampu?? Siap pindah2 kolam lagi.... Buehehehe...
Kolam dia siap ada slide.. Tapi seriau je slide tu meletop bila bebudak ni panjat... Hahahahaha... Qila tu entah dah berapa entah berat dia... :p
Amboiii... Kemain santai... Siap makan keropok, coco crunch dan minum teh o panas kat luar ni....  
Part paling best, ada pulak keluar air dari atas tu.... Memang syiokle bebudak ni mandi... 
Tunggulah yang sorg ni besar sikit lagi, mmg takkan lah dia nak duduk diam je macam ni kan.....
Seronok sangat tengok diorg happy.... Daddy cuti tak lama.... Semoga apa yg Daddy buat ni akan dikenang diorg ni sampai bila-bila... :)

1 ulasan:

gee ryder berkata...

Best betul!
Dah macam waterpark aku tengok hehe