Khamis, Mac 06, 2014

Jantung hati nyawa Mummy

A'qila Izzara
Ariq Isyraf
Amily Rania Iman

Tiga anak, tapi riuhnya macam 13 orang....

;P


Qila memang sayangkan adik dia ni.... Boleh buat jaga sekejap2 je... Tapi kadang2 apabila rasa geram melebihi dari segalanya... Kau bayangkan, masa Amily tonggeng2 nak bertatih berdiri, Qila boleh tepis kaki Amily pakai kaki dia... Manalah Mummy tak meroyan... Tu belum dia berjoget terkinja2 tengok Hi5, lantas terdudukkan adik dia...

Pitam. 
Yang ni??? Memang sayang jugak..... Tapi dia suka ajar adik yang bukan-bukan.... Dan Amily tu pulak sangat mengidolakan si abang... Semua abang buat, dia follow... Lasak yarabbi... 

Kadang2 aku confused, Amily ni boy ke girl????


Mereka berdua adalah kawan baik.... Geng comolot katanye..... Boleh nampak chemistry Ariq dgn Amily compared to Qila... Hehehe... Amily memang takboleh nampak abang dia buat sesuatu, mesti dia nak rampas/kacau.. Dan selagi tak dapat, selagi itu dia akan mencuba.. 

Saja entry warm up ni... Petang sikit nak story pasal benda lain... ;)

Ohye, Qila dah potong rambut....

Nampak kemaslah sikit... Nampak pandai... Dia dah rimas sangat dengan rambut panjang dia...
Budak ni? Sejak Daddy ada ni dia sangat happy..... Segalanya adalah Daddy... 
Yang ni???

Pun sangat happy dan makin bertambah akal dia.... 

Gigi dah tumbuh kat bawah... Sebelah je.. Hehehe..

Kejap je bebudak ni dah besar.... Cepat sungguh masa berlalu...

Hasihhhh

1 ulasan:

wan norulkhamisa berkata...

seronoknye dh ade tiga...