Rabu, Januari 29, 2014

Soccerball yo!

Actually dah lama sangat nak bawak Ariq main bola... Sejak Daddy belum start kerja lagi.... Daddy dah beli banyak jugak bola tapi main kat porch rumah je... Lagipun Ariq pun takde boots bola so itu yang buat asyiklah tertangguh nak bawak dia main kat padang besar...

Banyak alasan kan? Boots takdelah... Padehal boleh pakai kasut apa yang ada.... Huhuhu...

Dasar....

So petang kelmarin, Ariq main bola... Tapi bukan soccerball... Bola getah je.. So bola tu terlalu ringan asyikle masuk longkang... So petang semalam memang Mummy dah janji bebetul nak ajak dia main real soccerball.....
Excited sangat dia.... Macamlah jauh sangat mainnya padehal playground depan rumah je pun... Takde boots, so dia pakai kasut Clarks dia je... Keras, nak sepak pun sedap.. Tapi kasut tu dah sempit... Sian dia... 

Mummy??? Haruslah pakai sport shoes jugek... Nak kejar bole gak macam Ariq... Hehehe.. Mummy memberi sokongan padu ok... Join lari dan sepak bola sekali... 
Siap ber track suit bagai... Gaya perlu ada... :p

Sebelum start kena takafur dulu... Hehehehehe....

Ayuh kitaaa... Memang bestlah main pakai bole ni... Berat, tendang pun sedap... Hehehehe... Tapi macam dah kurang angin sikit... 

Memang puas hati Ariq dapat main almost 1 jam kat situ.... 

Kakak??

Dia on off je... Selebihnya main slides... Hehehehehehe...

Ariq dipelawa abang-abang kat situ main sana. Mula2 dia malu... Tapi last-last dia main jugak sekejap.... Ni video nya...
Petang ni kita main lagi ye nak... ;)

Daddy dah janji nak belikan boots... Maklong dah offer nak belikan bola MU...

Baru berangan nak panggil Ariq - Ricardo Kaka... Kalau dah main bola MU, so tak jadilah nak panggil Kaka...

Heuheuheuheuheuheuheu..

Tiada ulasan: