Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2013

Last weekend

Imej
Dua gambar atas tu diambil beberapa minit sebelum........
Yang bawah ni diambil beberapa minit selepas itu.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Hahahaha... Penangan jammed... :P
Sian anak Mummy...

Short getaway bersama whole family..

Imej
Hampir sebulan gak planning nak bercuti ramai2 dengan family belah Mama ni... Nak give up pun ada sebab dua tempat yang kami rancang nak pergi telah dilanda banjir... Memula plan ke Cherating.. Batal sebab jauh sangat.. Tak sesuai nak bawak wife adik aku sebab tgh sarat pregnant... Ke Desaru pulak terpaksa batal saat akhir sebab banjir pulak di Kota Tinggi..
Sudahnya 2 3 hari sebelum aku managed untuk booked homestay untuk kami 4 keluarga secara very last minute... Sebabnya mostly hotel/apartment di PD fully booked gara2 cuti sekolah... Hampir putus asa uols.. Nak mencari apartment yang ada 4 bilik dan swimming pool.... 
Dah namapun rezeki... Google punye google jumpa RC Cape Nautiva Villa Port Dickson.. Memang tak pernah dengar dan tak tahu kat mana... Lepas baca good reviews dari orang ramai di iBilik.com, so cecepat aku google lagi.... Jumpa pulak facebooknya, terus contact owner then bayar deposit..
Kalau through iBilik kena bayar full. Bercakap dengar owner sendiri, dan dia sang…

Weekend

Imej
Dah lama sebenarnya nak update tapi manjang lupa... Lagipun skrg tgh menggila tengok The Heirs/The Inheritors..
Muehehehe....
Pejam celik pejam celik kejap je dah Jumaat... How time flies... Amily pun dah nak masuk 7 bulan lagi seminggu ni... Kejap je masa berlalu.... Tiga2 anak saya yang semakin membesar....... Dulu ciom wangi je sensorg... Sekarang ni masam peluh je sebab tak reti duduk diam termasukle yang paling kecik tu....
Ko tengok... Dia kuat merayau skrg... Dok kejarkan mainan kakak dan abang yang bersepah satu rumah tu... 
Last weekend adalah hari yg sibuk sebab gi wedding cousin Mummy kat Cheras... Sempat gak stop by Alamanda untuk shopping sbb tgh YES kan sekarang... Sempat jugak stop by Bangi makan kat The Grato...
Sayang sangat Wynn dan Yasser takde kat kedai... Qila sangat excited nak jumpa Mummy Wynn tapi apa nak buat, takde rezeki.... :(( Amily posing dgn ninit baru... Eh Mummy sukalah brand ni.. 
Suavinex.. Semua barang2 dia sgt unik dan cute.... Ninit dia supercute…