Jumaat, Disember 06, 2013

Weekend

Dah lama sebenarnya nak update tapi manjang lupa... Lagipun skrg tgh menggila tengok The Heirs/The Inheritors..

Muehehehe....

Pejam celik pejam celik kejap je dah Jumaat... How time flies... Amily pun dah nak masuk 7 bulan lagi seminggu ni... Kejap je masa berlalu....
Tiga2 anak saya yang semakin membesar....... Dulu ciom wangi je sensorg... Sekarang ni masam peluh je sebab tak reti duduk diam termasukle yang paling kecik tu....

Ko tengok... Dia kuat merayau skrg... Dok kejarkan mainan kakak dan abang yang bersepah satu rumah tu... 

Last weekend adalah hari yg sibuk sebab gi wedding cousin Mummy kat Cheras... Sempat gak stop by Alamanda untuk shopping sbb tgh YES kan sekarang... Sempat jugak stop by Bangi makan kat The Grato...

Sayang sangat Wynn dan Yasser takde kat kedai... Qila sangat excited nak jumpa Mummy Wynn tapi apa nak buat, takde rezeki.... :((
Amily posing dgn ninit baru... Eh Mummy sukalah brand ni.. 

Suavinex.. Semua barang2 dia sgt unik dan cute.... Ninit dia supercute sbb color pastel but sangat sweet.... :P

Ohye... Mummy dah muat pakai baju Jovian ni.... Maknanya badan dah kembali ke asal... 

Ohye, masa wedding tu Amily ni takut oranglah.... Masa baru sampai habis dia menangis tersesak2 sbb Mummy gi parking kereta... Aduhaaaaiii... Dia nak kat Mummy je... Sudahle ini macam nak oi..... Anak2 Mummy semua takde yang takut orang.. So bila Amily jadi macam ni Mummy tatau camne nak buat...

Ada petua tak uols???

Please share.. ;)

2 ulasan:

Elyn Sani berkata...

Si faiq tu pun takmau kat org weh kalau gi memana. Lai teruk dgn daddy nye pun dia x mau dtg mood swing! Masakkkk. Agak2 nye budak thn ni mmg gini kot!

Marsha~ berkata...

Elyn... Tahun ni tahun apa ek? Tahun tikus ke?.. Huhuhu