Selasa, November 26, 2013

Potong cake lagi....

Sesekali setahuns ekali sambut birthday memanglah syiok... Bebudak kan bila lagi nak merasa. Lagipun Mummy buat kecil-kecilan aje...

Sebenarnya Qila dah sentap masa kat school dia tak merasa TIUP lilin. So balik dari school tu terus dia call Mummy mengadu. Siap requested cake doraemon. Eh ko... Orang lain punye birthday orang lain yang hovah..
So, Mummy pun pergilah kedai kek kat Mydin nun masa lunch hour.... Rezeki Qila, ada pulak kek doraemon kat sana... Syukur.... Demi anak2... Tapi dia sentap sebab takde nama dia kat atas kek tu.... Boahahahaha... Sorry sayang, mummy kamu ni lurus le pulak... Lupa nak tambah nama Qila....

Susah jugak anak kalau dah tau baca. Takbleh nak auta der...
Tapi dia tetap happy sebab dapat cake doraemon as per requested!

Maka berlakulah episod pemotongan cake kali kedua kat rumah petang tu... Family Mama dan Ayah pun ada so meriahle sikit....
Sedap jugak cake ni sebab fresh cream.... Pertama kali cake ni habis licin dibedal Ariq dan Qila... Tak muak uols.... Selalunya beli cake tak pernahnya habis... Terbuang je... But kali ni habis licin dihari kedua... :)

Mampu? Suap pakai pisau je... boahahaha
Macam dah sama besar bebudak berdua ni.....

Antara yang makan sampai menjilat bibir adalah budak ni :-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Amboiiiiiiiiiiiiiiii...

Sedap ke dik?????

Heuheuheuheu...

Okay... Esok sambung ye... Daaaaaaaaa...

Tiada ulasan: