Selasa, November 19, 2013

Happy birthday Sayang!!!

Theme tahun ni as per requested, Lightning Mc Queen!!!!!

Thanx to officemate Mummy sebab buatkan cake ni.... Ariq siap pejam mata masa Mummy tunjuk kat dia pagi tadi.... Happy sangat tengok dia suka... Malam tadi masa cake ni sampai, Ariq dah tidur..
Sweet kan??? 

Oleh kerana Mummy buat kecil-kecilan je kat school, so adalah sikit goodies untuk classmates Ariq... Paling cute adalah note book ni... 
Muehehehe... Hopefully diorg suka.... 
Ni pun mcm cute jek... 
Masuk dalam plastik jadilah mcm ni..... Ada balloons, eraser dan tiup2 tu apa ntah nama dia... 
Ariq dah tidur so kakak dan kak Shameera tolong masukkan...

So pagi tadi lepas check up Amily kat klinik weols pun pergilah ke school Ariq for celebrate....

Amily recharged tenaga jap kat dalam kereta... Tido beria... 
Ni tengah edarkan goodies pack utk classmates dia.... 

My proud baby boy.... Senyum kambeng jek.... Malu2 jek bila suruh pose depan cake dia... Hehehehe 
Blowwww.... 
Manja sungguhlah dengan teacher dia....  
Meh gambar dengan bibik.... Hehehehe.... 
Mummy pulak... Tahun depan hopefully Daddy adelah ye nak celebrate birthday Ariq... Tahun lepas dah dua tahun berturut2 sempat gak celebrate dengan Daddy...

Mummy kena rushing masuk office pastu.... Hopefully Ariq happylah...

Part 2 akan update esok ye sebab malam ni baru nak potong cake satu lagi... :)

5 ulasan:

Amyz Azlie berkata...

Happy Birthday Ariq. Semoga jadi anak yg soleh, kebanggaan mummy & daddy. Dah besar dah boleh bodyguard mummy, kakak Qila dan adik Amily. :D

norhidana miswan berkata...

epy belated birthday ariq ensem boy.... comei kek bday dia... goodies tuh yg buku ada shaun the sheep tuh dana pun nak kak.. comei tahap cipan lah... minat tul ngn si shaun tuh

seronok lah ariq nnti potong kek lg...

Tanpa Nama berkata...

seingat Daddy masa kat darat dpt celebtare ngan Ariq ngan 3 cake!!...kek oren kat umah nenek Roha...kek Tractor kat JPO (siap singgah Yong Peng beli ais n polysterine box...dan kek Soccer kat umah Bob Fitri....

Mar Mansor berkata...

hepi belated besday ariq..kek yang cantek & teruja nk potong..

Tanpa Nama berkata...

ada rupa la awak dengan bibik awak..ikhlas saya cakap..