Jumaat, Oktober 18, 2013

Seronoknyaaaaaaaaaaaaa!!!!

Seronoknya uolssssss.... Update blog paka PC baru........ Sedap gila... SMooth je keyboard nak menaip! Screen besaaaaaaaarrr... Puas hati...

Another reward selepas APC last few months.. Agegegege.... 

Rasa diri ini begitu dihargai... :P

Barulah semangat nak update blog.... Kheeeennn... Kat office ni iols sorang je dapat PC ni. Ngada kan? Confirm ada org jeles tapi janganlah begitu uols.... Dapat PC baru ni tak bermakna iols disayangi... Adelah kerja nak kena tambah tu... Huwaaaa..... 

Okay sekarang nak cerita pasal last week. Kami anak beranak spent almost 6 hours kat 2 malls semata2 untuk happykan si abang dan kakak tu... Lama tak buat kerja macam ni. Selalunya dengan Daddy, tapi kali ni dengan bibik sahajor. Paling best Mummy ikut je kepala Mummy kedai mana nak keluar masuk sebab tak perlu 'berebut' masa dengan Daddy... The feeling I cant afford to explain... Hahahaha...

Yelah kalau Daddy ada nak kena mintak izin boleh tak masuk kedai ni kejap, boleh tak masuk kedai tu kejap... Kan??
Tempat pertama ditujui adalah Crocs.... Kesian Ariq nak sangat shoes Mickey tapi tak jumpa2... Last2 dapat shoes Lightning McQueen memang dah tak tengok lain dah.... Happy melompat2 sampai nak ambil gambar pun susah....

Seronok tengok dia happy macam ni.... Slippers dia pakai skrg ni semurah RM6.70 je uols beli kat Econsave. Murah kan sebab bentuk car tu yang dia suka sangat. Itulah dia pakai buat kemana2 naik lunyai dah.... Hahahaha... Crocs dia yg lama dulu cicir masa kitorg mandi pantai kat Mersing dulu..
Amily tertidur masa kami masuk Crocs sampailah waktu lunch.... 

Qila suruh ambil gambar dia tapi tanak senyum.... Qila dah shopping wedges few days back.... Habis hati dah tu... So lepas beli shoes Ariq weols ke ToysRus.. Belikan playdoh untuk bebudak ni.. Tapi level toRus tu penuh pulak dengan playzone dan yang sewaktu dengannya..... 

Maka, berjam2 lah dok melangut kat floor tu kan.... Demi anak2...
Masuk sini pulak..... 


Memang puas hatilah diorg dapat main kat sini.... Masing2 dah macam comando dah.... Tgklah Qila tengah melintas jambatan gantung gitu..... Ada chinese boy dok bagi semangat kat dia... Hehehehe... 
Amily dengan bibik siaaaaaaaannnn duduk kat luar je... Tapi Amily sangat good girl.. Sedikit pun tak merengek duduk dalam stroller tu almost 6 hours!
My happy girl... Masing dah busuk masam... Tapi keluar je dari tempat ni sambung naik rides car dan skuter pulak.... Haiya... Botak Mummy! 
Alololooo... Manja Mummy ni, 2 kali minum susu, 1 kali makan puree, 1 kali berak.... Hahahahaha... Tetap tersengih lebar bila nampak Mummy depan mata dia... Sayanggggg dia sangat2....

Iyeee... Amily baru masuk 5 bulan tapi Mummy dah bagi makan puree.... Dia dah minum susu Mamex + Similac Hipoalergenic.

Jangan tanya kenapa... Tu later Mummy akan blogkan pasal Amily dan eczemanya...

Okay?

As for now... Byeeee.... Mummy akan all out update blog lagi pasni sebab Daddy nak baca kat laut nun... :)

1 ulasan:

norhidana miswan berkata...

seronoknyer dua beradik tuh.... main sampai tak hengat... nsb lah amily good girl tak merengek bagai...