Selasa, Oktober 22, 2013

Q-Dees Annual Concert...

Ini pertama kali Daddy tidak dapat hadir ke Q-Dees Annual Concert anak-anaknya.... Sangat sedih sebab ini kali pertama untuk Ariq, tapi kali ketiga untuk Qila....

Tak apelah Sayang-sayang Mummy semua.. Itulah gunanya laman blog Mummy ni.... Mummy akan cerita details so Daddy boleh baca... Anak2 Mummy pun boleh baca jugak bila besar nanti. InsyaAllah.....
Tahun ni 1st time school buat separate antar 3 buah, dan buat pagi.... Barulah best! Mata masih segar. Last 2 years dua2 buat petang... Ngantuk wey... Tahun ni tak lama sangat menunggu.... Flow laju dan tidak membosankan.... Good job Q-Dees!

Atas tu baju diorg tahun ni... Tahun ni kena bayar RM90.00 untuk each baju. Q-Dees memang akan beri terus baju tu... Belasah jelah pasni memang takkan pakai kemana pun... :)

Qila make up kat dalam hall tu aje sementara menunggu kids 6 tahun convo atas pentas... So Mummy ambil our own sweet time untuk make up kan Qila.... Qila memang happylah kan dapat make cantik2... :)

Dah siap.... Tapi takde lipstik merah lah pulak... Qila pulak makan nuggets laaahhh makan sosej lah... Penat Mummy asyik touch up lipstick dia... Huhu... Ariq tanak make up walaupun teacher suruh make up sikit. Takpelah... Tu petanda dia lelaki TULEN... Hahahahaha...

My baby boy yang sangat happy.... Kemain lari sana sini asyik cari kawan2 sekelas dia... Excited sungguh dok kenalkan Mummy dengan kawan2 dia.... Hahahaha... 

Amily pun excited... Sempat yak, makan tidur menyusu semua.... Sangat good girl....

Sesekali mamat ni main Ipad sebab Mummy risaulah dia asyik lari sana sini. Nanti jatuh susah pulak nak berjoget atas pentas nun. Tapi kejap je pun dia boleh duduk diam....

Qila showing off her pony tail...

Ni lah pasangan Qila untuk tahun ni ketika berbaris nanti.....

Masa untuk menyerahkan diorg pada teacher class masing2.... Tengok tu, sangat behaved kan... Automatic perangai hyper dia tersimpan rapi dalam pocket. Ihiks....

Okay, Ini amoi pasangan Ariq ketika berbaris.... :) Pegang tangan tak lepas tuuuewww....

Sebelah kanan Kg Lapan, sebelah kiri Bkt Baru... Cheng pulak belah petang...

Okay ini video Ariq.... Ariq persembahan no 6, Qila no 13 so takdelah lama sangat nak tunggu pun.... Ingat dulu Daddy kata, macam manalah agaknya Ariq menari untuk concert dia... Mesti dia tanak buat.. Mesti dia lari sana sini...

Daddy silaplah.... Ariq sangat behaved dan enjoy perform atas pentas tu... Even masa kakak dia kat atas stage pun, dia dok bz berjoget kat bawah tu... Lari lari jugak tapi bila tiem perform dia all out.. Ihiks.... Ikut siapa ni????

Ni video Qila. Tapi tengoklah siapa yang lebih excited?? Qila komplen tahun ni lagu tidak menepati selera dia.... hahahaha... Dia nak lagu class lain. Mana boleh sayang.... 

Takpe next year maybe lagu sedap kot... Hehehehehe....

Apa2 pun seronok jugak this year sebab ada adik, nenek, Mama, Ayah, Kak Shameera, Abg Bobot dan bibik datang sokong Qila dan Ariq perform... Meriah....

Hopefully next year Daddy ada... Amin.........

Oklah got to go....



1 ulasan:

norhidana miswan berkata...

alah kak tak dpt tgk pun video tuh kt sini.... tp dua beradik tu mmg sgt comei... ariq pegang tgn awek erat betul yek...